Haberler

Bursa'da Dağcıların Gösterileri Nefes Kesti

Bursa'da Gençlik Haftası Münasebetiyle Düzenlenen Etkinlikte, Bursa Dağcılık ve İhtisas Kulübü Üyelerinin Gösterileri İlgiyle İzlendi. 20 Metre Yüksekliğindeki Düz Duvardan İnen Dağcıların, Hat Geçişi Sırasında Açtığı Türk Bayrağı İzleyenlerden Büyük Alkış Aldı.

Bursa'da Gençlik Haftası münasebetiyle düzenlenen etkinlikte, Bursa Dağcılık ve İhtisas Kulübü üyelerinin gösterileri ilgiyle izlendi. 20 metre yüksekliğindeki düz duvardan inen dağcıların, hat geçişi sırasında açtığı Türk bayrağı izleyenlerden büyük alkış aldı.

Kent Meydanı'nda yapılan kutlamalarda en büyük ilgiyi Bursa Dağcılık ve İhtisas Kulübü (BUDAK) üyelerinin gösterileri gördü. Yaklaşık 20 metre yüksekliğindeki düz duvardan aşağı inen dağcılar, vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. 40 metre uzunluğundaki hat üzerinden geçiş yapan dağcıların Türk bayrağı açması ise vatandaşlardan alkış aldı.

BUDAK Başkanı Murat Zık, dağcılığı vatandaşlara izlettirmek istediklerini belirterek, ilgilenen herkesin bu heyecanlı sporu yapabileceğini ifade etti. Gösteriler sırasında dağcıcılık ve kamp malzemeleri de sergilendi.

(EY-MŞ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title