Haberler

Burdur: Burdur'daki "Yayla" Operasyonu

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü'nün Ortaklaşa Düzenlediği "Yayla" Adlı Operasyonda Gözaltına Alınan 9 Kişiden 5'i, Çıkarıldıkları Mahkemece Tutuklandı.

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği "Yayla" adlı operasyonda gözaltına alınan 9 kişiden 5'i, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Burdur'a bağlı Karamanlı ve Tefenni ilçelerine bağlı köylerde yapılan operasyonlar sonucunda 2 kilogram esrar, 70 adet sahte 100 YTL'lik banknot, 1 adet kuru sıkıdan bozma tabanca, 3 adet ruhsatsız av tüfeği ve çok sayıda çeşitli cinste ve çapta fişek ele geçirildi. İlk yapılan operasyonda 4 kişiyi gözaltına alan Burdur İl Jandarma Komutanlığı ile Emniyet Müdürlüğü ekipleri, operasyonları devam ettirerek 5 kişiyi daha gözaltına aldı. Mahkemeye sevk edilen zanlılardan D.A., H.Y., G.A. ve Ş.Y. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, E.Y. (24), A.K. (25), İ.Y. (28), N.K. (45) ve R.G. tutuklanarak Burdur Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title