Haberler

Bucaspor İçin Otelde Zirve

Bucaspor'da Başkan Çetin Kayışlı tarafından basın sözcülüğü görevinden alınan Sait Demir'le birlikte hareket eden 9 yöneticinin bugün yapılan toplantıda olağanüstü genel kurula gidilmesi için önerge vereceği açıklandı.

Bucaspor'da Başkan Çetin Kayışlı tarafından basın sözcülüğü görevinden alınan Sait Demir'le birlikte hareket eden 9 yöneticinin bugün yapılan toplantıda olağanüstü genel kurula gidilmesi için önerge vereceği açıklandı.

YAZILI AÇIKLAMA YAPILDI

Sait Demir'e ait Özdere'deki otelde yapılan zirveye yönetimden Salih Dayıoğlu, Fevzi Çiçekçi, Şükrü Kayagüney, Cüneyt Köktentürk, Osman Bülbül, Ferhan Eroğlu, Kayhan Kumaş ve Bilal Şencan katıldı. Toplantıda olduğu ileri sürülen Ediz Tatı ise bu iddiayı yalanladı.

Demir ve arkadaşları tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Hem mali hem yönetimsel sorunlar yaşayan kulübümüzün yeni sezona daha güçlü girebilmesini sağlamak amacıyla bir an önce olağanüstü kongreye gidilmesi ve bu doğrultuda yönetim kuruluna önerge verilmesini öngören bir ilke kararı alınmıştır" denildi.

Bu arada muhaliflerin restini görerek önümüzdeki hafta kongre kararı almaya hazırlanan Başkan Kayışlı'nın ekibinde geniş çaplı bir tasfiyeye giderek yeniden aday olacağı belirtildi.

İBRAHİM ŞİRİN KALDI

Spor Toto 2'nci Lig ekiplerinden Bucaspor'da alacakları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurup kulübe ihtarname gönderen İbrahim Şirin'in parasının ödendiği açıklandı. Genç futbolunun serbest kalmasını önlemek için 80 bin TL ödeme yapan yönetim, tehlikeyi atlattı. İbrahim, Bucaspor'un gelecek vaadeden isimleri arasında gösteriliyor. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Salih Dayıoğlu Çetin Kayışlı Bucaspor Özdere Politika Güncel Haberler

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Ağrı'da üstsüz dolaşan kadın akıl hastanesine yatırıldı

Ağrı'da üstsüz dolaşan kadın akıl hastanesine yatırıldı

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakmadan Geçme

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title