Haberler

Bu Teste Var Mısın Yok Musun?

Maalesef Yeni Yıla Silahların Gölgesinde Giriyoruz. Ben de Yılbaşı Öncesi Kafanızı Dağıtmak İçin Size Kısa Bir Test Hazırladım.

Maalesef yeni yıla silahların gölgesinde giriyoruz. Ben de yılbaşı öncesi kafanızı dağıtmak için size kısa bir test hazırladım.

Eğitim sistemimiz sorulardan çok yanıtlar ile ilgilenir. Ama bu testte yanıtlardan çok sorular önemli. Testin değerlendirmesi aşağıda. Kolay gelsin!

 

1- Sadece ama sadece deyimlerden oluşan ve dilimizin zenginliğini gösteren şarkı hangisidir?

 

A)    Şeytan (Serdar Ortaç)

B)     Dilli düdük (Tarkan)

 

2- Kişileri dört duvar içerisinde tutan, katı kurallara sahip, müdür tarafından yönetilen, koridorlarında nöbetçiler olan, her gün yoklama yapılan, kişilerin benzer şekilde giyindiği, misafirlerin imza atarak içeriği girdiği ve sorgulama hakkınızın kısıtlı olduğu kurum hangisidir?

 

A)    Hapishane

B)     Okul

 

3- “Issız Adam” filminde hangisi daha ıssız?

 

A)    Adam

B)     Ada

 

4- Küçükken sürekli duyduğumuz ama hiç anlamadığımız ve kimsenin açıklamadığı şey nedir?

 

A)    Kurbağanın iç organlarının günlük hayatta ne işe yarayacağı

B)     Gusül abdesti

 

5- Konuşma tarzına ve saldırganlığına göre değerlendirirsek Recep İvedik hangi işte başarılı olur?

 

A)    Sinema sektöründe

B)     Bazı milletvekillerinin işlerinde

 

6- Yıllar önce Mehmet Nuri Yılmaz’a sorulmuş bir soru. İbadet ederken sarığın püskülü sağa mı sola mı sarkıtılmalı?

 

A)    Ne sağa ne sola

B)     Bazen sağa bazen sola

 

7- Haydar Dümen’e sorulmuş bir soru: “Erkek arkadaşım beni bekâret testi için doktora götüreceğini söyledi. Bu testte daha önce kaç kişi ile birlikte olduğum anlaşılır mı?”

 

A)    Saati, günü ve yeri bile anlaşılır

B)     Vajinan seni ele vermez. Diline hakim ol, yeter!

 

8- Ülkemizdeki siyasi parti üyelerinin genel başkanlarına karşı tutumunu en iyi anlatan atasözü hangisidir?

 

A)    Bir elin nesi var, iki elin sesi var

B)     Söz gümüşse sukut altındır

 

9- Geçen haftaki düello da hangisi daha sabırlıydı?

 

A)    Uğur Dündar

B)     Kemal Kılıçdaroğlu

 

Aşağıdaki sorunun yanıtını bana gönderirseniz sevinirim.

 

10- Araba pazarında bir araba beğendiniz. Satıcı arabanın hiç kaza yapmadığını ve tamamen orijinal olduğunu söyledi. Arabanızı bir servise/tamirciye götürüp kontrol ettirir misiniz yoksa satıcıya güvenip kontrol ettirmeden satın alır mısınız?

 

A) Kontrole götürürüm

B) Kontrole götürmem

 

 

 

DEĞERLENDİRME:

 

A şıkkı çoğunluktaysa, Ne ayıp! İş saatinde internette sörf yapıyorsunuz (!)

 

B şıkkı çoğunluktaysa, şu anda doğru işte olmadığınızın farkına varıp kriz biter bitmez yeni iş aramalısınız.

 

Biraz kafanızı dağıttıysanız ne mutlu. Hepinize mutlu yıllar. Yeni yılda sevgiyle kalın!

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title