Haberler

Ne maske ne mesafe! Boğaz'daki lüks yatta koronayı hiçe sayıp dip dibe eğlendiler

Güncelleme:

Koronavirüs ile mücadele kapsamında müzikli her türlü eğlencenin yasaklanmasına rağmen, İstanbul Boğazı'nda lüks yatta sosyal mesafesiz doğum günü partisi düzenlendi.

Geçen hafta lüks bir yatta düzenlenen doğum gününün görüntüleri sosyal medyada yayınlandı. Veronica isimli bir kadının 22 yaşına girmesi nedeniyle düzenlenen doğum günü partisi bir yatta yapıldı. Yatın her tarafı balonlarla donatılırken, bir teknenin üzerine dev balona Veronica yazıldı ve lazer gösterisi yapıldı. Partiye katılanlar boğazdan geçerken köprünün altına bir tekneden genç kadının ismi lazer ile yazıldı.

NE MASKE NE MESAFE

Davetliler için hazırlanan bir diğer sürprizde ise dansçı kadınlar çeşitli figürler sergiledi. Doğum günü partisine katılanların maske ve sosyal mesafe kuralını hiçe saydığı görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Boğazı İstanbul Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

AFYONLU:

1500 KİŞİLİK DÜĞÜN YAPAN akp MİLLET VEKİLİNE HALA CEZA VERİLMEDİ?OZAMAN BENDE HER YERDE MASKESİZ DOLANIRIM!ADALET VARSA İLK ÖNCE O VEKİLE YAZILACAK ADALET YERİNİ BULACAK SONRA KURALLARA UYMAYAN HERKESE YAZILACAK. .

13
5
yanıtYanıtla
SARI:

BİR İHA İŞİ KÖKTEN ÇÖZECEKTİR

6
2
yanıtYanıtla
BENDE OLSAM BENDE GİDERDİM:

Yav parti deyilde sanki güzellik yarışması hatunlara baksana taş gibiler ölüm bunların elinden olsun be ah bende olsam bende gider eylenirdim keşke benide davet etselerdi

3
2
yanıtYanıtla
SMMM:

AŞAĞILIKLAR. . .

4
0
yanıtYanıtla
yıl 2023:

maske takmaktan millet , . . . kulaklı midasa benzemiş , demedi deme

4
0
yanıtYanıtla
Cikilop:

Iyi yapmislar fakirler kuduruyor milleti kandirmaya devam

1
2
yanıtYanıtla
SMMM:

NE KUDURUYON ÇALIŞ SENİNDE OLSUN

yanıt1
yanıt1
Köylü:

Eğlencenin dibine vurmuşlar

1
1
yanıtYanıtla
Turquaz:

Çenem yoruldu

2
0
yanıtYanıtla
SAMSUNLU:

Ben hala devam ediyom

yanıt1
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title