Haberler

'Black Fısh Koleksiyonu Ünlü Şarkıcıyla Podyum Şovu Hayat Buldu

Güncelleme:

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde MİİN markasının kurucusu Tasarımcı Kadir Kılıç'ın Sonbahar-Kış 2018 defilesi gerçekleşti.

Defilenin sürpriz ismi, kapanışı yapan ünlü şarkıcı Hande Yener oldu.

Koleksiyonlarında hazırladığı fonksiyonel, alışılmadık ve deneysel tasarımları ile ön plana çıkan Kadir Kılıç, 'BLACK FISH' adını verdiği yeni koleksiyonunda deniz altı dünyasındaki renkli hayatın içinde kaybolan ama özel kalmayı başaran cool ve farklı kadından ilham alıyor. Tasarımcı, avangart, sert, zamansız ve unisex parçalar ile farklı bir koleksiyon sunarak moda severlerden tam not aldı.

Kadir Kılıç, Güçlü ve Fonskiyonel Parçalardan Oluşan Koleksiyonu 'BLACK FISH' ile Büyük Beğeni Topladı

Defileye katılan ünlü isimler arasında Başbakan Binali Yıldırım 'ın kızı Büşra Yıldırım, ünlü şarkıcı Aylin Coşkun , Burcu Güneş ve Seren Serengil bulunurken tasarımcı, farklı olmayı seven, güçlü ve cool kadınlara hitap eden bir koleksiyon hazırladığının altını çizdi.

Defileye profesyonel bir ekiple destek veren LOREAL Professionel Hair modellerin saçlarını koleksiyonun konseptine uygun olarak tasarlarken, makyaj tasarımını üstlenen MAC Kozmetik, hazırladığı özel bir konseptle defilenin tamamlayıcısı oldu. Şov direktörlüğünü Öner Evez ve Yakup Biçer, stil danışmanlığını ise Mert Yemenicioğlu'un yaptığı defileye İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (ITKIB) destek verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Binali Yıldırım Kadir Kılıç Hande Yener İstanbul Kadın Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title