Haberler

Bir Yılın Emeği Pelican Mall'da Sergileniyor

Avcılar'ın ilk ve tek AVM'si Pelican Mall, Avcılar Halk Eğitimi Merkezi'nin geleneksel yıl sonu sergisine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

01 – 10 Temmuz tarihleri arasında Pelican Mall ziyaretçileri tarafından ücretsiz olarak gezilebilecek olan sergide, Avcılar Halk Eğitim Merkezi öğrencilerinin yıl boyunca gerçekleştirdikleri bir çok el sanatları, resim, heykel, takı tasarımları, ahşap aksesuarlar gibi yüzlerce farklı obje sergilenecek.

Açılış töreni, 02 Temmuz Cumartesi günü saat 16.00'da, Avcılar Kaymakamı Savaş Tuncer, İl Milli Eğitim Müdür Yrd. Necati Özçolak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Hasan Dal, Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, İstanbul Halk Eğitimi Merkezi Müdürleri ve İlçe Protokolünün katılımıyla gerçekleşecek olan Avcılar Halk Eğitimi Merkezi geleneksel yıl sonu sergisi açılış töreni sonrasında Pelican Mall ziyaretçilerine özel halk oyunları, modern dans ve bale gösterileri düzenlenecek.

Avcılar Halk Eğitimi Merkezi öğrencilerinin bir yıllık emeklerinin sergileneceği ve Pelican Mall ev sahipliğinde gerçekleşecek olan yıl sonu sergisi 01 – 10 Temmuz arasında ziyaretçilerini bekliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title