Haberler

Bir Romancının Kaybettiği Karısının Ruhuyla İmtihanı!

Güncelleme:

Şehir Tiyatroları'nın yeni oyunu Ben Çağırmadım'ın galası 30 Ekim Pazartesi gecesi Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde gerçekleştirildi.

"BEN ÇAĞIRMADIM"

Noel Coward'ın yazdığı, Reşiha Vafi ve Vasfi Rıza Zobu'nun çevirip Engin Gürmen'in yönettiği oyun, seyircisinin büyük beğenisini kazandı.

Oyunun galasına; İBB Kültür Daire Başkanı Abdurrahman Şen, Şehir Tiyatroları Müdürü Salih Efiloğlu, Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Süha Uygur, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Muhsin Ertuğrul'un eşi Handan Ertuğrul ve sanatçılar Nilgün Kasapbaşoğlu, Deniz Gökçer, Engin Uludağ, Hayati Asılyazıcı, Şemsi İnkaya'nın da aralarında bulunduğu birçok gazeteci ve eleştirmen katıldı.

Oyunun sahnelenmesinin ardından sahnede bir konuşma yapan Genel Sanat Yönetmeni Süha Uygur, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı haftasında İBB Başkanı Mevlüt Uysal'ın kararıyla tüm oyunların ücretsiz sahneleceğini" söyledi.

Oyunun konusu:

Yazacağı yeni romana konu arayan Mithat, o akşam yakın dostlarını ve doğaüstü yetenekleriyle etrafta ün salmış Madam'ı akşam yemeğine davet eder. Mithat'ın amacı hem mesleğine dair biraz gözlem yapmak hem de misafirleri ile keyifli bir akşam geçirmektir. Ancak işler hiç beklenmedik bir şekilde ilerler. Mithat ve karısı Leyla için, o akşamdan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Oyunda; Neşe Ceren Aktay, İrem Arslan, Tolga Yeter, Engin Gürmen, Betül Kızılok Bavli, Pelin Budak ve Aslı Seçkin rol alıyor.

Oyun; 1-4 Kasım 2017 tarihleri arasında Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde, 16-18 Kasım 2017 tarihleri arasında Ümraniye Sahnesi'nde.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muhsin Ertuğrul Engin Gürmen Harbiye Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title