Haberler

Bir Babanın Yürek Burkan Dramı

Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesinde, Günde 16 Çeşit İlaç Kullanan Baba, 6 Çocuğunun Geçimini Ayakkabı Boyacılığı Yaparak Sağlıyor.

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde, günde 16 çeşit ilaç kullanan baba, 6 çocuğunun geçimini ayakkabı boyacılığı yaparak sağlıyor.

25 yıl önce hayatını Fatma Yıldırım ile birleştiren Celal Yıldırım (47), 1991 yılına kadar inşaat işçisi olarak çalıştı. Evliliğinden 4'ü kız 6 çocuk sahibi olan Celal Yıldırım'ın hayatı, 17 yıl önce mide kanaması geçirdikten sonra bir anda değişti. Hastalıklar, Yıldırım'ın yakasını bir türlü bırakmadı. Kalp yetmezliği sorunu nedeniyle hastaneye kaldırılan Celal Yıldırım, bu sefer de yüksek tansiyon sorunu ile karşı karşıya kaldı. Hastalığından dolayı çalışamaz duruma gelen Yıldırım'a, yakın akrabaları ile komşuları yardım etmeye başladı. Hastalıklarla mücadele etmeye çalışan Celal Yıldırım, 2005 yılında da astım hastalığına yakalandı.

Eşinin desteği ile yaşam savaşına devam eden Yıldırım, günde 16 çeşit ilaç kullanmak zorunda kalıyor. Eş-dost yardımı ile bugünlere geldiğini anlatan Yıldırım, "Bir yandan hastalıkla savaş verirken bir yandan da çalışmam gerektiğine karar verdim. Çünkü 6 çocuğuma bakmak zorundayım. Yapılan yardımlarla nereye kadar gidebiliriz? Şimdi ayakkabı boyacılığı yapıyorum. Çok şükür ki en azından bunu yapabiliyorum. Beni sokakta ayakkabı boyarken görenler elbette şaşırıyor. 'Bu kadar hastalığı olan bir insan çalışabilir mi?' diye soruyorlar. Zor oluyor ama gücüm yettiği kadar çalışmaya devam edeceğim" diye konuştu.

(AFA-ACB-MT-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title