Haberler

Bingöl'de Vefa Projesi ile ihtiyaç sahiplerine yardım

Güncelleme:

Bingöl'ün Yayladere ilçesinde devam eden Vefa Projesi çerçevesinde, ihtiyaç sahiplerinin bütün eksiklikleri gideriliyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen proje kapsamında, yaşlı, bakıma muhtaç ve günlük işlerini yapamayan vatandaşların ev temizliği, kişisel bakımları ve yemek ihtiyaçları karşılanıyor.

Bingöl'ün Yayladere ilçesinde devam eden Vefa Projesi çerçevesinde, ihtiyaç sahiplerinin bütün eksiklikleri gideriliyor.

Yayladere Kaymakamlığından yapılan açıklamada, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen Vefa Projesi çerçevesinde ilçemizde bulunan ihtiyaç sahibi yaşlı, bakıma muhtaç, günlük işlerini kendi başlarına idame ettiremeyen vatandaşlarımızın ev temizliği, kişisel bakımları, yemek yapımı gibi ihtiyaçları Vefa Projesi personellerimiz tarafından karşılanmaktadır. Ayrıca vakıf personellerimiz tarafından ihtiyaç sahibi hanelerimize düzenli ziyaretler yapılmakta ve talepleri yerine getirilmeye çalışılmaktadır" denildi. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Yayladere Bingöl Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title