Haberler

Bigadiç Mahalle Ligi Futbol Turnuvası Başlıyor

Güncelleme:

Balıkesir genelinde düzenlenecek olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi "Mahalle Ligi Futbol Turnuvası" için Bigadiç'te tertip komitesi ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Bigadiç Belediye Meclis Üyesi Nazım Özyiğit, Bigadiç Belediye Spor Futbol Takımı Antrenörü Mustafa Güler, Bigadiç Belediye Spor Futbol Takımı Genel Kaptanı Engin Değer, Bigadiç Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ve Bigadiç Anadolu Lisesi Müdürü Bayram Şen Yavuz, Bigadiç Kuvayi Milliye Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Harun Çeri'nin yer aldığı tertip komitesi, merkez okullarını gezerek okul idarecileri ve beden eğitimi öğretmenleri ile birer toplantı gerçekleştirerek, yapılacak olan mahalle ligi futbol turnuvası hakkında bilgi verdi.

Mahalle Ligi Futbol Turnuvası projesi hakkında bilgi veren Bigadiç Belediye Meclis Üyesi Nazım Özyiğit; ''Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un Mimarı olduğu çocuklarımızı ve gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak, sporu yaşam tarzı haline getirmek ve toplumumuzun tabanına yaymak amacı ile düzenlenecek olan Mahalle Ligi Futbol Turnuvasına 1999-2000-2001 doğumlu gençler ile 2002-2003-2004 doğumlu yıldızlar yaş ortalamasına sahip çocuk ve gençlerimiz katılacak. Gençlerimizin spor yapmalarına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilecek bu projede turnuvaya katılacak her takıma, forma, şort, top, saha ve ulaşım imkânlarının sağlanacağını ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bayram Şen Balıkesir Bigadiç Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title