Haberler

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır Yeni Hizmet Dönemine Başladı

Güncelleme:

Beyşehir'de geride kalan yerel seçimde 5. belediye başkanlığına seçilen Adil Bayındır, dualar eşliğinde yeni hizmet dönemine başladı. Beyşehir Belediyesi hizmet binası önünde gerçekleştirilen programda kurban kesildi. Bayındır, yeni dönemde hedeflerine ulaşan bir Beyşehir için gayret göstereceklerini vurguladı.

Beyşehir'de geride kalan yerel seçimde 5. belediye başkanlığına seçilen Adil Bayındır, dualar eşliğinde yeni hizmet dönemine başladı.

Beyşehir Belediyesi hizmet binası önünde yeni hizmet döneminin başlaması dolayısıyla gerçekleştirilen programda kurban kesildi.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, "Yeni belediye meclis üyelerimize, yeni mahalle muhtarlarımıza bu hizmet yılı hayırlı olsun." dedi.

Yeni dönemde hedeflerine ulaşan bir Beyşehir için gayret göstereceklerini vurgulayan Bayandır, amaçlarının Beyşehir'e hizmet olduğunu belirtti.

Programa, siyasi partilerin ilçe başkan ve temsilcileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve belediye çalışanları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Beyşehir Belediyesi Adil Bayındır Beyşehir Kurban Yerel Haberler Belediye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title