Haberler

Beylikdüzü Ramazan Davulcularını Seçti

Güncelleme:

Beylikdüzü Belediyesinin Ramazan ayı için gerçekleştirdiği Ramazan Davulcuları seçimi, büyük bir coşku içerisinde gerçekleşti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un da katıldığı seçimlerde davulcular şovları ve manileri ile yarıştılar.

Ramazan ayı Beylikdüzü'nde büyük coşkuyla yaşanacak. Beylikdüzü Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Kasabası etkinlik alanında Sahur vakitlerinde vatandaşları kaldırmak için tokmaklarını davullara vuracak davulcular yarışma ile seçildi. Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Avşarlı, İnsan Kaynakları Müdürü Hakan Kaya, Zabıta Müdürü Üzeyir Çöl, Basın Danışmanı Hüseyin Türkoğlu, Müzik Öğretmeni Reyhan Özşahin ve Sunucu İshak Akbay'ın jüri üyesi olduğu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un da katılarak davul çaldığı yarışmada Beylikdüzü'nün bu Ramazan ayında davul çalacak davulcuları da seçildi. Yarışmanın birincisi İsmail Kuşçu, ikincisi Sinan Kısa üçüncü ise Necdet Pilgir oldu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun tarafından davulcu seçmelerinde mani ve davul çalma performansı ile birinci olan İsmail Kuşçu'ya özel bir davul armağan edildi. Ramazan ayını ruhuna uygun olarak yaşamak için Beylikdüzü'nde çok özel çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Yusuf Uzun "Vatandaşlarımızı sahura kaldıracak davulcularımızı özel olarak seçiyoruz. Onları güzel manileri ve davul sesleri ile huzurla sahura kaldıracaklarına inancımız tam. Geleneklerimizi Beylikdüzü'nde yaşatmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Programa ayrıca Beylikdüzü Belediyesi Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay da katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Efrahim Yeşil Hakan Kaya Yusuf Uzun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title