Haberler

Beylikdüzü'nde 5 Bin Ağaç Daha Hayat Buluyor

Güncelleme:

Kişi başına düşen 10 m2 yeşil alanı ile AB standartlarına ulaşan Beylikdüzü'nde yeşillendirme çalışmaları her geçen gün devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi ve Semarkand Vakfı işbirliği ile gerçekleştirilen törende ilk etapta bin adet toplamda 5 bin adet yetişkin ağaç Beylikdüzü'nde hayat buluyor.

Kişi başına düşen 10 m2 yeşil alanı ile AB standartlarına ulaşan Beylikdüzü'nde yeşillendirme çalışmaları her geçen gün devam ediyor. Beylikdüzü Belediyesi ve Semarkand Vakfı iş birliği ile düzenlenen etkinlikte ilk etapta bin, toplamda 5 bin adet ağaç ilçede hayat buluyor. Dereağzı ve Gürpınar Mahalleleri'nin kesiştiği bölgede yeni düzenlenen Atmaca Deresi'nin yanında gerçekleştirilen ağaçlandırma çalışmaları ile bölge yepyeni bir görünüme kavuşacak.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Semerkand Vakfı Başkanı Dr. Mustafa Bahadıroğlu, Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük, TÜMSİAD İstanbul Şube Başkanı Eyüp Topal, belediye başkan yardımcıları ve vatandaşların katıldığı ağaç dikme töreninde ilk etapta bin yetişkin ağaç dikimi yapıldı.

"Ağaç dikmek insanlığa hizmet etmektir…"

Ağaç dikmenin insanlığa yapılacak en güzel hizmetlerden biri olduğunu ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun " İnsan, kendine yapacağı hizmetten çok başkaları için yapacağı hizmetten daha fazla hoşnutluk duyar. Ağaç dikmekte işte böyle bir şey, bir ağaç dikmek adeta tüm insanlığa ve doğaya hizmet etmek gibidir, yeşilin vereceği huzur tartışılmaz derecede güzeldir. Ağaçlarımız var olduğu sürece bizleri yaşatmaya devam edecektir" dedi.

"İstanbul'un en güzel ilçesi olsun istiyoruz"

Ağaçları eşi Yasemin Uzun ve çocuklarla birlikte diken Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ağaçlandırılan alanda bulunan çocuk parkında oyun oynayan çocuklarla yakından ilgilendi. Dört yılda toplam 52 bin adet ağacın Beylikdüzü'ne dikildiğini söyleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun "Amacımız artık ilçemizi Beylikdüzü Park olarak göstermek, yeşili ve çevreci kimliği ile İstanbul'un en güzel şehri yapmak" ifadesini kullandı.

Beylikdüzü Özel Eğitim Şenliği'nde fidan dikimi

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil de öğrencilerle birlikte fidan dikimine katıldı. Beylikdüzü 3. Özel Eğitim Şenliği kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte Dereağzı Mithatpaşa Caddesi'nde bulunan alana öğrencilerle birlikte fidan diken Yeşil, öğrencilerden ağaçlara bakma sözü de aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Efrahim Yeşil Gürpınar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title