Haberler

Beşşar Esad: Savaş Durumu Var

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Beşşar Esad'ın huzurunda anayasal andı içerken, 'Her açıdan gerçek bir savaş halini yaşıyoruz" dedi.

Suriye'de Riyad Hicab başkanlığındaki yeni hükümet Cumhurbaşkanı Beşşar Esad'ın huzurunda anayasal andı içerken, 'Her açıdan gerçek bir savaş halini yaşıyoruz. Savaşta olduğumuz zaman tüm politikaların, tüm tarafların ve tüm sektörlerin bu savaşı kazanmaya yönlendirilmesi gerekiyor' dedi.

Suriye devlet televizyonu Esad'ın bakanlar kurulu üyelerine yaptığı konuşmanın tamamını haber bülteninde yayınladı. Esad, halkın büyük umutları olduğunu, vatandaşlarla muamelelerde teorik ve pratikte dürüst ve şeffaf olunması önemli olduğunu anlattı. Suriye'nin kelimenin tam anlamıyla bir savaş halinde olduğunu anlatan Esad, 'Savaşta olduğumuz zaman tüm politikaların, tüm tarafların ve tüm sektörlerin bu savaşı kazanmaya yönlendirilmesi gerekiyor' dedi.

Kendisini eleştiren ve görevi bırakması yönünde çağrıda bulunan tüm ülkeleri eleştiren Suriye lideri 'Batı her zaman alır ama asla vermez ve bu her süreçte kanıtlanmıştır. Tüm ülkelerle ilişkilerimizin iyi olmasını istiyoruz, ancak çıkarlarımızın nerede olduğunu bilmeliyiz' dedi.

Devlet televizyonu Cuma günü düşürülen Türk keşif uçağına ilişkin haberinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti grubundaki konuşmasından söz edilirken uluslar arası tepkiler aktarıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beşşar Esed Riyad Hicab Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title