Haberler

Beşiktaş'ta yaşanan cinayete ilişkin 10 kişi adliyeye sevk edildi

Güncelleme:

Beşiktaş'ta gece saatlerinde meydana gelen cinayetle ilgili olarak 1'i kadın, 10 kişi adliyeye sevk edildi. Cinayetin ardından polis ekipleri çalışma başlattı ve şüpheliler yakalandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Beşiktaş'ta yaşanan cinayete ilişkin 10 kişi adliyeye sevk edildi

İSTANBUL - Beşiktaş'ta gece saatlerinde 24 yaşındaki gencin vurularak öldürüldüğü cinayete ilişkin 1'i kadın, 10 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Geçtiğimiz gün gece saatlerinde Beşiktaş Çarşı Sinanpaşa Mahallesi Köyiçi Sokak'ta yaşanan olayda, Sertan Taylan Hayalyanında bir kişi ile birlikte, motosikletle bir mekana silahla rastgele ateş açmışlardı. Açılan ateş sonucu restoranda bulunan Murat Okaytuğ ve Ömer Atakan Keleş yaralanmıştı. Bunun ardından açılan ateşe mekandakiler karşılık vermiş, motosikletin arka koltuğunda oturan Sertan Taylan Hayal silahla vurularak motosikletten düşüp yaralanmıştı. Olayın ardından ambulansla hastaneye kaldırılan genç, kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili polis ekipleri çalışma başlattı.

90 kamera izlendi

Olayın ardından motosikletteki gence silahla ateş ettikleri tespit edilen restoran sahibinin yeğeni Hüseyin Baran A. ve restoran çalışanı Serhat E. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği polislerinin ortaklaşa çalışması sonucu yakalandı. Ekipler, 90 adet kamera kaydını inceleyerek şüphelilerin adresini belirledi. İstanbul'un 9 ilçesinde ve Tekirdağ'da düzenlenen operasyonla şüphelilere yardım ve yataklık eden ve olayla ilgisi olduğu belirlenen 1'i kadın 10 kişi Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Şüphelilerin sorgu sırasında kendilerini korumak için ateş ettiklerini söylediği öğrenildi. Öte yandan, genci öldüren kurşunun kimin silahından ateşlendiği balistik inceleme sonucu ortaya çıkacak.

İfadesi alınan restoran sahibi Cengiz A., 3 ay önce devraldıkları mekanlarına yönelik saldırının, işine son verildikten sonra kendilerinden sürekli para isteyen eski işletmecinin azmettirmesiyle gerçekleşmiş olabileceğini iddia etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title