Haberler

    Beni Affet Son Bölüm ile Ekrana Kilitledi - İzle

    Beni Affet son bölümde neler yaşandı?

    Beni Affet son bölümde neler yaşandı? Hafta içi her gün ekrana gelen günlük dizinin son bölümünde Feride ve Sedat arasında yaşananlar izleyenleri şaşırttı. Beni Affet 952. son bölüm detayları haberimizde.

    BENİ AFFET 952. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

    Şahin'in geçirdiği kalp krizi tüm aileyi üzüntüye boğar. Görünürde Şahin'in sağlığını yerine getiren kişi olarak kendini gösteren Demir, yine Kayacan ailesinin kahramanı olmuştur. Şahin'in kalp krizi geçirmesi yüzünden Demir'e boşanmak istediğini söyleyemeyen Bahar Kemal'den süre ister.

    Sedat'ın yemekte Feride'yi öpmesi ile deliye dönen Cüneyt, Feride'den bunun hesabını sorar. Ancak Sedat'ın Feride'ye olan aşkını ilan etmesi artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını gösterir. Reyhan'a ulaşan Murat, onun artık Ünal'la birlikte olduğunu açıklamasıyla, büyük bir hayal kırıklığı yaşar.

    BENİ AFFET OYUNCU KADROSU

    Feride Kozan- Şeyma Korkmaz

    Cüneyt Kozan- Murat Danacı

    Bahar Kozan- Gaye Turgut

    Mehmet Kemal Kozan- Mert Altınışık

    Eylül / Ayşe Güner- Gamze İğdiroğlu

    Sevgi Kayacan- İlkay Kayku Atalay

    Nazire Tekin- Zeynep Aytek Metin

    Kader Kayacan- Ceren Yalazoğlu Karakoç

    Yıldız- Zeynep Yasa

    Ferman- Ötüken Hürmüzlü

    Osman Kozan- Nusret Şenay

    Zühre Kozan- Ulviye Karaca

    Handan Kurkrcu- Elif Sanli

    BENİ AFFET DİZİSİ HİKAYESİ

    Başrolde bir tarafta Feride ile Cüneyt diğer tarafta Bahar ile Kemal oynamaktadır. Kemal ile Cüneyt iki kardeşi oynayıp, her ikisi de sevdiği kız ile evlenmek için çaba göstermektedir. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Kemal, büyük zorluklara göğüs gererek Bahar ile evlenebilmeyi başarmış ayrıca bir çocuğu olmuştur. Cüneyt ise Feride'yi evlenmek için daha yeni ikna edebilmiştir. Feride Eylül'ün kardeşi olduğunu daha yeni ögrenmiştir. Cüneyt ile evlenmiş ve Güneş adında bir kızları olmuştur. Diğer yandan dizinin esas rollerinden Tunç, ölmüştür.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Beni Affet Eylül Kozan Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title