Haberler

Belenardıç'ın yolları yenilendi

Güncelleme:

Pamukkale Belediyesinin, 23 mahalleyi kapsayan beton kilit parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

Pamukkale Belediyesinin, 23 mahalleyi kapsayan beton kilit parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Belenardıç mahallesinde yapılan çalışmalar kapsamında 5 bin metrekare yola taş döşendi.

Pamukkale Belediyesi, ilçe genelinde devam eden beton kilit parke taşı yol ve kaldırım yapımı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu güne kadar Akdere, Güzelköy, Kale, Akhan, Güzelpınar, Eldenizli, Uzunpınar ve Pınarkent mahallelerinde tüm sokaklar beton kilit parke taşıyla döşendi. Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamdaki çalışmalarını Belenardıç mahallesinde de gerçekleştirdi. Yaklaşık 5 bin metrekarelik alanda yapılan çalışmalar tamamlanarak, yollar Belenardıç sakinlerinin hizmetine sunuldu. Belenardıç mahallesi sakinlerinden Mustafa Arı, Zekeriya Ertürk ve Ali Açıkgöz yapılan çalışmadan dolayı memnun olduklarını belirterek, "Daha önce yollarımız patika gibiydi. Yağmur yağınca her yer çamur oluyordu. Şimdi yollarımız taş döşendi. Yapılan bu çalışmadan memnunuz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve ekibine teşekkür ediyoruz" dediler.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçeyi mutlu insanların yaşadığı bir yer haline getirmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, "Bizim amacımız insanlarımızın mutluluğu. Onun içinde halkımızın yaşadığı mahallede öncelikli hangi sorunu varsa onu çözmeye çalışıyoruz. 23 mahallemizi kapsayan ve yaklaşık 200 bin metrekare kilit beton parke taşı döşeme işinin gerçekleşeceği çalışmamız devam ediyor. Bugüne kadar 8 mahallemizde çalışmalar tamamlanmıştı. Şimdi de Belenardıç Mahallemizin yolları güzelleştirildi. Yapılan yollar sayesinde vatandaşlarımız gideceği yerlere daha rahat bir şekilde gidip gelebiliyor. Halkımızın mutluluğu için gereken ne varsa yapmaya devam ediyoruz" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Pamukkale Akdere Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title