Haberler

Harran Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda Spor Sahaları Tamamlandı

Güncelleme:

Şanlıurfa'da 32 bin metrekarelik alanda yapılan Harran Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nun açık spor sahaları ve çevre düzenlemesi tamamlandı.

Şanlıurfa'da yaklaşık 32 bin metrekarelik alanda yapımı gerçekleştirilen Harran Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda açık spor sahaları ve çevre düzenlemesi tamamlandı.

Yapılan düzenlemede: 1 adet 2'li tenis kortu,1 adet Basketbol sahası, 1 adet Voleybol sahası, 1 adet tribünlü Plaj Voleybolu-Plaj futbolu sahası, 1 adet balon kapatmalı 2'li tenis kortu, 1 adet balon kapatmalı 2'li badminton ve voleybol sahası, 600 m koşu ve yürüyüş parkuru, 3 farklı alanda aletli fitness alanı, 945 m2 alana sahip kauçuk zemin serbest fitness alanı ve kullanıcılara hizmet edecek kafe ve gölgelikli oturma alanlarının yapıldığı bildirildi.

16 bin metrekaresi yeşil alan olarak ayrılan alanda çeşitli türlerde 613 ağaç, 708 adet çalı ve 13 bin 900 adet yer örtücünün kullanıldığının belirtildiği açıklamada, ayrıca 91 araç kapasiteli, açık otopark hizmetinin sunulduğu ifade edildi.

Yapılan çalışmaları BESYO Müdürü Prof. Dr. Atilla Gür ile yerinde gezerek inceleyen Rektör Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Mutlu, kampüs alanında boş bir alanı değerlendirdiklerini, tüm gençleri boşta kalan zamanlarını sporsal alanlarda geçirmelerinin yanı sıra, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nun uygulama derslerini de alanda yapılacağını söyledi.

Kaynak: Temsilci / Güncel

İbrahim Halil Mutlu Harran Üniversitesi Şanlıurfa Eğitim Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title