Haberler

Başkentteki Kazada Hayatını Kaybeden Hilal Gökkaya Ülgen Gölbaşı'nda Toprağa Verildi

Başkentte dün meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden Hilal Gökkaya Ülgen (35) Gölbaşı’nda toprağa verildi.

Başkentte dün meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden Hilal Gökkaya Ülgen (35) Gölbaşı'nda toprağa verildi.

Ankara Dikimevi'nde EGO otobüsünün karıştığı kazada 12 kişi hayatını kaybetmişti. Adli tıp kurumunda kimliği belirlenen ve kazada hayatını kaybeden Hilal Gökkaya Ülgen, Gölbaşı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

2013'te kalp krizi sonucu yaşamını yitiren TEDAŞ Genel Müdürü Hacı Duran Gökkaya'nın kızı olduğu öğrenilen Hilal Gökkaya Ülgen Gölbaşı Merkez camiinde kılınan cenaze namazının ardından Gölbaşı mezarlığına defnedildi.

Cenaze namazına TETAŞ Genel Müdürlüğü çalışanlarının yanı sıra Ülgen ve Gökkaya ailelerinin yakınları, akrabaları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Merhume Hilal Gökkaya Ülgen kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında babası Merhum Hacı Duran Gökkaya'nın da bulunduğu Gölbaşı mezarlığına defnedildi.

Hilal Gökkaya Ülgen'in eşi Levent Ülgen ve kardeşi Murathan Ülgen cenaze namazı boyunca ayakta durmakta zorlandı. Ülgen ve Gökkaya'yı arkadaşları ve akrabaları teselli etmeye çalıştı.

Cenaze defin işlemlerinin ardından Hilal Gökkaya Ülgen için Gölbaşı'nda bulunan TEDAŞ Genel Müdürlüğü lokalinde taziye programı düzenlendi.

35 yaşındaki Merhume Hilal Gökkaya Ülgen evli ve 1 kız çocuğu annesiydi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hacı Duran Gökkaya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title