Haberler

Başkanlar Manisa’da Bir Araya Geldi

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 14 Belediye Başkanı İle Sultan Kafe'de Bir Araya Geldi.

Yaklaşan genel seçimler öncesi yapılabilecek ortak çalışmaları masaya yatırdıklarını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, periyodik olarak gerçekleştirdikleri toplantıyı bu kez de kahvaltılı toplantı şeklinde yaptıklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sultan Kafe'de düzenlediği kahvaltılı toplantıda, Alaşehir, Demirci, Selendi, Kemaliye, Killik, Gökkaya, İcikler, Çiçekli, Yılmaz, Koldere, İshakçelebi, Mütevelli, Avdan ve Urganlı belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, MHP İl Başkanı Uğur Üncü, Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Özkan, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri ile partililer katıldı. Toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Uğur Üncü, "Birlik beraberliğimizi ve stratejimizi biraz daha geliştirebilmek için bir araya geldik. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli seçim startını Ankara'da vermişti. Biz onun hazırlıklarını yapıyoruz" dedi.

Bu tür toplantılar oldukça faydalı

Seçildikleri günden bu yana Belediye Başkanlarıyla aylık mutat toplantılar yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, "Bu kez böyle kahvaltılı toplantıda bir araya gelmiş bulunuyoruz. Seçimlere kalan yaklaşık 6 aylık süreçte neleri yapabiliriz, hangi konularda işbirliği yapabiliriz, bunları konuşmak üzere toplandık. Önemli olan bu kaynaşmanın, bu birlikteliğin sağlanması. O açıdan bu toplantıların çok faydalı olduğuna inanıyorum. Birlik beraberliğimizin her ortamda korunması gerektiğini buradan bir kez daha ifade ediyorum. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, toplantımıza katılan belediye başkanı arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Başkanlar memnun ayrıldı

Başkan Ergün'ün konuşmasının ardından sırasıyla söz alan Alaşehir Belediye Başkanı Kadir Daş ve Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel ise, toplantıyı düzenleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkürlerini sundular. Bir gazetecinin milletvekili adayı olup olmayacağı sorusuna yanıt veren Alaşehir Belediye Başkanı Kadir Daş, "Bizler kendimiz için gelecek planları yapmıyoruz. Buna halkımız ve teşkilatımız karar verecektir. Şu an benim için önemli olan üç dönemdir Belediye Başkanlığını yaptığım Alaşehir'dir. Diğer durumları zaman gösterir" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title