Haberler

Başkan Bakıcı Hanımların Eğlencesine Katılarak Kadınlar Gününü Kutladı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, düzenlenen Kadınlar Gününe özel eğlence programının misafiri oldu.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, düzenlenen Kadınlar Gününe özel eğlence programının misafiri oldu.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı eşi Emine Bakıcı ile birlikte Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen Kadınlar Gününe özel eğlence programına katılarak hanımlarla bir araya geldi. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Başkan Bakıcı "Bizler; kadınlara yönelik her türlü ayrımcılığı, her türlü istismarı reddeden, kadın ve erkeği beraber gören bir geleneğin temsilcileriyiz. 'Cennet annelerin ayakları altındadır' buyruğuna inanan bir milletiz. Kadını her zaman baş tacı eden bir medeniyetin mensuplarıyız. Peygamber efendimizin "cennet annelerin ayaklarının altındadır" hadisine mazhar olan, yaşamımızın her anında yanımızda yer eden, yüreklerindeki sevgi ve şefkati bizlere karşılıksızca sunan değerli kadınlarımızı bu anlamlı günlerinde unutmamayı ve onların sevgi dolu anne yüreklerine sarılmayı bir borç biliyor; tüm kadınlarımızın "Dünya Kadınlar Günü"nü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Hanımlara iyi eğlenceler dileyerek salondan ayrılan Başkan Bakıcı, daha sonra yolda rastladığı gece bekçileri ile de bir süre sohbet ederek "İlçemizin huzuru ve güvenliği için görev yapan bekçilerimize Allah kolaylıklar versin" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatih Bakıcı Bozüyük Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title