Haberler

Başkan Akkaya'ya Ziyaret

MAKÜ Öğrenci Konseyi Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya'yı ziyaret etti

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Cuma Ali Sarıgöz Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya'yı ziyaret etti.

Beraberinde Başkan Yardımcısı Şule Akbaş ve Beden Eğitimi ve Spor Bölümü temsilcisi Ahmet Mert Sarı ile birlikte Başkan Akkaya'yı ziyaret eden Sarıgöz geçen Kasım ayında yapılan seçimde öğrenci konseyi başkanlığına seçildiğini belirterek " Yeni seçilen öğrenci konseyi olarak protokol üyelerine nezaket ziyaretinde bulunuyoruz. Bu kapsamda Belediye Başkanımızı ziyaret ediyoruz. Konseyimizin amacı Mehmet Akif Ersoy Üniversitesine kayıtlı öğrencilerin eğitim, sağlık, spor ve kültürel ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmak" dedi.

Belediye olarak öğrenci konseyine her türlü desteği vereceklerini belirten Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya Öğrenci Konseyi Başkanı Sarıgöz ve Yönetim Kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sebahattin Akkaya Cuma Ali Burdur Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title