Haberler

Baskan Akdoganin Yaptirdigi Kolaj Calismasi Begeni Topluyor

Başkan Akdoğan'ın Yaptırdığı Kolaj Çalışması Beğeni Topluyor

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan tarafından hazırlattırılan ve Niğde de ki tarihi yapıtları sembolize eden kolaj çalışması beğeni topluyor.

Başkan Akdoğan'ın geçtiğimiz günlerde tablo haline getirterek siyasi partilerin il temsilcilerine hediye olarak verdiği kolaj çalışması siyasilerin de beğenisini kazanmıştı. Son olarak Niğde Milletvekili Muharrem Selamoğlu'na hediye edilen tablo Niğde ilinin tanıtımı açısından zihinlerde iz bırakacak bir sembol olma yolunda hızla ilerliyor. Niğde Milletvekili Muharrem Selamoğlu, Faruk Akdoğan'a hazırlattığı tablo için teşekkür ederken, tablonun muazzam bir eser olduğunu belirtti.

Başkan Akdoğan ise, gerek şehir içinde gerekse şehir dışında Niğde'nin tanıtımı açısından son derece önemli bir çalışma olduğuna vurgu yaptı. Akdoğan, Niğde ilini marka haline getireceklerini kaydederek, şehrin kültürel ve tarihi varlıklarıyla da tanınması için çalışmalar yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini, Niğde'nin keşfedilmemiş mekanları olduğunu, bu mekanları Niğdelilere ve diğer şehirde yaşayan insanlara tanıtarak ön plana çıkan bir kent olma arzusuyla çalışacaklarını aktardı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title