Haberler

Başkan Adayı Saffet Bulut Karşıtlarından Açlık Grevi

Güncelleme:

CHP Bahçelievler İlçe Teşkilatı üyesi grup, Saffet Bulut'un Bahçelievler Belediye Başkan Adayı gösterilmesini protesto ederek açlık grevine başladı.

CHP Bahçelievler İlçe Teşkilatı üyesi bir grup, Saffet Bulut'un temayül yoklamasında yarışmamasına rağmen Bahçelievler Belediye Başkan Adayı gösterilmesini protesto ederek açlık grevine başladı.

AÇLIK GREVİNE BAŞLADILAR

CHP İlçe Teşkilatı üyesi bir grup, temayül yoklamasında yarışmamasına rağmen Saffet Bulut'un Bahçelievler Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesini protesto etti. Şirinevler'deki CHP Bahçelievler İlçe Binası önünde toplanan ve başlattıkları açlık grevini sürdüren parti üyeleri, taleplerinin yerine getirilmemesi durumunda grevin sürdürüleceğini söylediler.

"TALEPLERİMİZ MASUMANE"

Burada toplanan partililer adına yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bugün girmiş olduğumuz gün itibariyle açlık grevimizin 9. günü. Açlık grevine giriş nedenimiz parti içerisindeki demokrasinin sürekliliği ve örgütün iradesine saygı içindir. Bugün açlık grevinin 9. gününde arkadaşlarımız. 6 arkadaşımız süresiz, kalan diğer arkadaşlarımız ise dönüşümlü olarak açlık grevindeler. Taleplerimiz çok masumane ve demokratik talepler. Bu taleplerimizin biran evvel parti genel merkezimiz tarafından karşılanmasını istiyoruz. Bu taleplerle açlık grevine girmiş bulunmaktayız ve taleplerimizin karşılanmasını talep ediyoruz."

Şirinevler'de bulunan CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı binasında sürdürülen protestoya 6'sı süresiz, 3'ü de dönüşümlü olmak üzere 9 kişi katılıyor.

BAŞKA ADAY BİRİNCİ OLMUŞTU

CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Saffet Bulut, temayül yoklamasında yarışmamasına rağmen CHP'nin ilçe belediye başkan adayı olarak açıklanmıştı. 3 bine yakın üyenin sandığa gittiği temayül yoklamasında ise 3 aday adayı arasında Abdullah Durukan bin 200 oy alarak birinci olmuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler Saffet Bulut Şirinevler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (1)

Arif Kocaçobandestan_99ozgur@hotmail.com:

Yapmayın kardeşim, gidin evinize. Hiç bir netice çıkmaz. Tamam.Tavrınızı koydunuz, rahatsızlığınızı vurguladınız.Bir duruş sergilediniz.Nasıl denir, tarihe not düştünüz diyelim, o kadar...Bu yol yeni açılmadı ki. İlk ve tek örnek de bahçelievler değil ki ! Beş yıl önce yol verdiğinizi 2014'te nasıl önleyeceksiniz? Esas 2019'u düşünün ve şimdiden önlem alın yoksa öyle bir teamül oluşuyor ki artık CHP'den bir organa aday olmanın ilk şartı zinhar chp'li olmamak,hatta ömrünü chp karşıtlığıyla geçirmiş olmaktan başka bir şey olmayacaktır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title