Haberler

"Başbakanımı Korumaya Gidiyorum" Demişti

Güncelleme:

Erdoğan'ı duygulandıran şehit annesi

Erdoğan, kendisine eşlik eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Vali Necati Şentürk'ün eşi Sevim Şentürk ile şehit polis memuru Gökhan Emre Örül'ün Ahi Evran Mahallesi'ndeki evine ziyaret gerçekleştirdi.
Baba Selçuk Örül tarafından karşılanan Erdoğan ve İslam, aile ile yaklaşık 30 dakika basına kapalı olarak görüştü.

ERDOĞAN'IN DUYGULANDIĞI AN

Erdoğan'ın, şehit polis memurunun kanser tedavisi gören annesi Seniha ile babası Selçuk Örül, şehit yakınlarına tanınan istihdam hakkından yararlanarak geçen yıl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde memur olarak çalışmaya başlayan ablası Zeliha Örül'le sohbet ettiği ve sorunlarını dinlediği öğrenildi.

"BAŞBAKANIMI KORUMAYA GİDİYORUM" DEMİŞTİ

Dua edilen ziyaret sırasında, düğününden bir hafta önce şehit düşen Örül'ün, "Başbakanımı korumaya gidiyorum, ne mutlu bana anne" dediğini öğrenen Erdoğan'ın duygulandığı belirtildi.
Kayseri Emniyet Müdürlüğünde görevli Örül, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde Muş'ta yapılacak mitingde görevlendirilmesi dolayısıyla bu şehre hareket eden polis otobüsünün 10 Mart 2014'de Kırşehir yakınlarında devrilmesi sonucu ağır yaralanmış, tedavi gördüğü hastanede şehit olmuştu.

Kaynak: AHaber.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Necati Şentürk Ayşenur İslam Gökhan Emre Politika Güncel Güncel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Kapadokya'daki balayı tatilinde fenalaşan 2 günlük gelin hayatını kaybetti

Kapadokya'daki balayı tatilinde fenalaşan 2 günlük gelin hayatını kaybetti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (4 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Kabine Toplantısı Gündemi: Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı? Emekli bayram ikramiyesine zam var mı? Sokak hayvanlarıyla ilgili yasa teklifi! Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 4 Haziran Kabine Toplantısı gündemi nedir? Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

title