Haberler

Başbakan İçin Hazırlanan "Uzun Adam" Klibi Rekor Kırıyor

Güncelleme:

Gazeteci Sibel Eraslan'ın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ithafen yazdığı "Uzun Adam" başlıklı yazısı seslendirilerek klip yapıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik kullanılan "Uzun Adam" ismi halk tarafından büyük ilgi görmeye başladı.

KLİP HALİNE GETİRİLDİ

Vatandaşın sahip çıktığı "Uzun Adam" ismi için internette destek yazıları yazılırken, bu yazılardan biri klip haline getirildi.

PAYLAŞIM REKORU KIRIYOR

Gazeteci Sibel Eraslan'ın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ithafen yazdığı "Uzun Adam" başlıklı yazısı seslendirilerek klip yapıldı. Haber Seyret ekibinin belgesel formatında hazırladığı ve yazıda anlatılan olaylardan görüntülerin de yer aldığı klip sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Sibel Eraslan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (72)

KALENDERkalender_1453@windowslive.com:

ALLAH ŞÜKÜRLER OLSUN SENİ BİZE LİDER OLARAK YOLLADIĞI İÇİN ........

79
108
yanıtYanıtla
BAVERbaver7@hotmail.com:

Boyuda uzun elide uzun.

47
97
yanıtYanıtla
RÜŞVETİNDEN PRANGALAR ESKİTTİMasfhk@hotmail.c:

ELİ UZUN OKADAR..

85
53
yanıtYanıtla
tülay doganoglutdoganoglu@hotmail.de:

ELIDE UZUN , DILIDE UZUN , AMA HEPSIDE KIRLI , NE SABUN TEMIZLER NEDE SU !!!!!!!!!!!! BOY UZUNLUGUDA begni NEGATIF YAPMIS, KONUSUYORDA KONUSUYOR !!!!!!!!

49
65
yanıtYanıtla
CIRAKbirolcelik@web.de:

CATLASANIZDA PATLASANIZDA BIZ BU ADAMI SEVIYORUZ hAYSIYETSIZ VATAN HAINLERI HERGÜN CAMUR IFTIRADA ATSANIZ BIZ BU ADAMI SEVIYORUZ

58
54
yanıtYanıtla
PROFazim34@hotmail.com:

ÇIRAK GEL SENİ USTA YAPAYIM BEN KİMİ USTA YAPTIYSAM KÖŞEYİ DÖNÜYOR

yanıt0
yanıt0
metinm-tokat1981@hotmai.com:

büyük ağa dediler uzun adam dediler hırsız dediler yolsuz dediler ama bu milleti ondan vaz geçiremediler.

66
41
yanıtYanıtla
nedimnedimtombul@gmail.com:

SAPINA kadar MERT DELİKANLI uzun adam. YÜCE RABBİM seni başımızdan eksik etmesin.

69
35
yanıtYanıtla
RİZELİ 53serapozanbeyaz@hotmail.com:

ALLAH CC BOY VERMİŞ GERİSNİ KOY VERMİŞ,,, DEVEDE BOY VAR AMA KİMİS ARKASINDAN GİTTİGİ BELLİ,,,,

35
69
yanıtYanıtla
kenan zengisessiz_ressam@hotmail.com:

deve mübarek hayvan kendini bilmeyen çakallara ne demeli

yanıt0
yanıt0
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title