Haberler

Başarılı Sporcular Ödüllendirildi

Kayseri’de İpeksi Dokunuş ile Sokaktan Uzanan Madalyaya Uzanan Eller Projesi kapsamında taekwondo da siyah kemere geçen 30 sporcu ve projeden yararlanan 690 sporcu ödüllendirildi.

Kayseri'de İpeksi Dokunuş ile Sokaktan Uzanan Madalyaya Uzanan Eller Projesi kapsamında taekwondo da siyah kemere geçen 30 sporcu ve projeden yararlanan 690 sporcu ödüllendirildi.

Kayseri Valiliği'nin öncülüğünde İl Emniyet Müdürlüğü ve İpek Mobilya'nın ortaklaşa koordine ettiği 'İpeksi Dokunuş ile Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller' Projesi kapsamında taekvondo da siyah kemere geçen ve projeden yararlanan 690 sporcuya çeşitli ödüller verildi. Emniyet spor Kulübü Spor Salonu'nda düzenlenen törene, İpek Mobilya AŞ yönetim Kurulu Başkanı Saffet Aslan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Hasan Köse, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü İrfan Sancar, öğrenciler ve veliler katıldı.

Proje hakkında bilgiler veren İpek Mobilya AŞ Yönetim Kurulu ve Emniyet spor Kulübü Başkanı Saffet Aslan, "Yapılan spor faaliyetlerimize arada bir selamlaşmak ve muhabbet etmek arzusu ile salonlarımıza geliyoruz. İpeksi Dokunuşlar Projemizi paydaşlarımız ile beraber başta Emniyet Müdürlüğümüz olmak üzere hep gönül veren kuruluşlarımızla beraber bir gönüllü teşekkül şeklinde sosyal sorumluluk projesi olarak yürütüyoruz. Allah'a şükür ki amaçladığımız gibi de gidiyor. Vatana millete yararlı, güçlü, ahlaklı ve milli duygusu yükselmiş çocuklarımız yetişiyor. Bu çocuklarımızı bu atmosferde yetiştirerek yarınlara hazırlamak hem kendileri hem aileleri hem de memleketimiz için güzel bir nesil yetişmesine karınca kararı bir katkı vermiş oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Aslan, "Bir iş adamı olarak özellikle kenar mahallede ki yaşayan insanlarımız ile çocukları vasıtasıyla tanışmış oluyoruz. Böyle karınca kararınca yardımlaşmayı da yapmış oluyoruz. Mesai arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum, gördüğüm kadarıyla kulübümüz yüze yakın bir madalyanın sahibi oldu. Yurt içi gümüş, bronz, altın madalyalarımız var ama balkanlardan da gelen 3 madalya ile başladık. Artık uluslararası platformda da çocuklarımız başarısını ispat etmiş oluyorlar. Darısı olimpiyatlara kadar giden yolda daha çok madalya, daha çok spor, daha çok güzel yaşantı diyebiliriz. İnsanlarımızın görmesinde fayda var ki çünkü herkes farklı bir proje ile elinden geleni yaparsa bu topluluk ile hep beraber yaşayacağız. Herkesin güzel projelerle bir elden tutması gerekir" şeklinde konuştu.

Ödül töreninde sporcular heyecanlı anlar yaşarken, iş adamı Saffet Aslan da öğrenciler ile yakından ilgilendi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İpek Mobilya Hasan Köse Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title