Haberler

Başarılar Ödülle Taçlandırılmalı Projesi... - Daıhatsu Türkiye, Proje Kapsamında Başarılı Kimsesiz Çocukları Paris'te Ağırladı

Daihatsu Türkiye, gelenekselleştirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında, korunmaya muhtaç başarılı 24 öğrenciyi Paris'e götürdü.

Daihatsu Türkiye, gelenekselleştirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında, korunmaya muhtaç başarılı 24 öğrenciyi Paris'e götürdü.

Şirket, proje kapsamında Çocuk Koruma ve Bakım Evlerinde kalan 12-15 yaşındaki öğrencilerden başarılı olan 24'ünü, 13-16 Temmuz 2006 tarihleri arasında Paris'te ağırladı.

Kentte, Eurodisneyin yanı sıra, Asterix Su Parkı ve şehrin kültürel mekanlarını dolaşarak, Eyfel Kulesine çıkan öğrenciler, buradaki heyecanlarını, bugün düzenlenen bir toplantıyla gazetecilerle paylaştılar.

Başarılı öğrenciler, Paris gezisi sırasında, en çok Eurodisney ve su parkında eğlendiklerini anlatırken, en beğenmedikleri şeyin Paris'in yemekleri olduğunu anlattılar.

Toplantıda konuşan Daihatsu Genel Müdürü Ali Haydar Bozkurt, Daihatsunun ticari sorumlulukları kadar, sosyal sorumluluklarının da bilincinde olduğunu kaydetti.

Türkiye'de faaliyet gösteren firmaların eğitim, spor, sanat gibi hemen her konuda sosyal sorumluluk projesi geliştirmesinin gerekliliğini aktaran Bozkurt, Daihatsu Türkiye'nin, üstlendiği projeyle geleceğin liderleri olacak parlak çocukların potansiyellerini ortaya çıkarmalarına, farklı bakış açılarına sahip olmalarına, yaratıcı düşünmelerine imkan sağladığını belirtti.

-''BAŞARILAR ÖDÜLLE TAÇLANDIRILMALI''-

2004 yılında başlayan ve gelenekselleşen Başarılar Ödülle Taçlandırılmalı Projesi, Daihatsu Türkiye ve Başbakanlık Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü işbirliği ile hayata geçiriliyor.

Korunmaya muhtaç çocukların eğitim gördüğü ilköğretim okullarındaki en başarılı öğrencilerin ödüllendirilmesini öngören proje, oynayarak ve eğlenerek öğretmeyi hedefliyor.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title