Haberler

Bartın'da Park Halindeki Otomobil Kundaklandı

Bartın’da sokakta park halinde bulunan bir otomobil, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kundaklandı.

Bartın'da sokakta park halinde bulunan bir otomobil, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kundaklandı.

Edinilen bilgiye göre, Bartın'ın Kemerköprü Mahallesi 249 nolu sokakta gece 03.00 sıralarında meydana gelen olayda, park halinde bulunan bir otomobil, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yanıcı madde dökülerek ateşe verildi. Muhammet Çalık'a ait 17 KH 501 plakalı otomobilin 4 lastiği ve arka koltuğu tutuştu. Otomobilin yandığını gören yan komşu durumu itfaiyeye ve polise haber verdi. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangın nedeniyle otomobilde büyük çapta hasar oluştu. Polis kundaklanan otomobilde inceleme yaptı. Otomobilin yanarak kullanılmaz hale gelmesi, 3 yıldır İstanbul'da tedavi gören epilepsi hastası 21 yaşındaki Mustafa Çalık'ı derinden sarstı. Yaşadığı üzüntünün ardından nöbet geçiren Çalık, bu olay karşısında oldukça sarsıldı.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ederken, otomobilin sahipleri sorumluların bir an evvel bulunmasını istiyor. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Çalık Bartın 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title