Haberler

Baro, Meslektaş Dayanışma Ağını Büyütüyor

İzmir Barosu Avukat Hakları Merkezi tarafından Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Ruhan Erdem'in katılımıyla "Avukat Büro ve Konut Araması" başlıklı bir atölye çalışması yapıldı.

Çalışmaya katılan kırka yakın avukat gerektiğinde avukat büro ve konut aramalarında gönüllü olarak görev alacaklar.

Çalışma sonunda avukatlara katılım belgelerini veren İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, avukat büro ve konut aramalarının yoğun olarak yaşandığı bir dönemde gönüllü olarak bu çalışmaya katıldıkları için katılımcı avukatlara teşekkür etti. "Hangi isnatla olursa olsun meslektaşlarımıza yönelik büro ve konut aramalarında gözlemci sıfatıyla bir meslektaşımızı görevlendiriyoruz" diyen Av. Aydın Özcan, meslekle ilgili saldırıya uğrayan, müşteki olan ya da bu nedenle yargılanan avukatların duruşmalarına Baro Başkanı olarak bizzat katıldığını ifade etti. "İzmir Barosu olarak meslektaşlarımızı yalnız bırakmıyoruz ve sizlerin katılımıyla meslektaş dayanışmamızı daha da büyüteceğiz" diyen Av. Aydın Özcan, aynı zamanda çalışmaya eğitimci olarak katılan Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Ruhan Erdem'e de teşekkür etti.

Çalışmaya katılan avukatlara bir de müjde veren İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, İzmir Barosu'nun 3 Kasım 2016 tarih ve 6754 sayılı Bilirkişilik Kanunu ve 3 Ağustos 2017 tarihli Bilirkişilik Yönetmeliği'nin 33.maddesi uyarınca temel bilirkişilik eğitimi vermek üzere Adalet Bakanlığı Bilirkişilik Daire Başkanlığı'ndan yetki alan birkaç barodan biri olduğunu söyledi. Kısa süre içerisinde eğitim çalışmalarına başlayacaklarını söyleyen Av. Aydın Özcan İzmir Barosu'nun meslek ve meslektaş odaklı çalışmalarına devam edeceğini dile getirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Ruhan Erdem Aydın Özcan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title