Haberler

Bandırmaspor'da Kemal Kılıç Ayrıldı

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş, Basın Sözcüsü Yakup Ataş ile birlikte ortak basın toplantısı düzenledi.

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş, Basın Sözcüsü Yakup Ataş ile birlikte ortak basın toplantısı düzenledi.

Başkan Erhan Elmastaş, "5 maçta 2'sini kazanırken 3'ü kaybettik. Alınan köyü sonuçların ardından teknik direktör Kemal Kılıç ile yollarımızı ayırmak zorunda kaldık" dedi.

ERTEKİN'DEN OLUMSUZ YANITR

Kemal Kılıç'ın istifasının ardından Balıkesirspor'un eski teknik direktörü İsmail Ertekin ile bir görüşme yaptıklarını açıklayan Elmastaş, "Ertekin'in bir üst ligde teknik direktörlük yapma gibi bir düşüncesinin olmasından dolayı kendisiyle uzlaşmaya varamadık. Teknik direktörü arayışlarımız devam ediyor. En geç 15 gün içerisinde takımın başına hedeflerimiz ev ilkelerimize uyan bir teknik direktörü getireceğiz" diye konuştu.

Bütün bu olumsuzluklara rağmen Bandırmaspor'un hedeflerinden her hangi sapma olmadığının altını çizen Elmastaş, "Liderle aramızdaki puan farkı 9 puan bir an önce kendimizi toparlayarak şampiyonluk iddiamızı sürdürmeliyiz. Bunun için takımın başına getireceğimiz teknik direktör bu beklentilerimize cevap verecek nitelikte biri olacaktır "ifadesini kullandı.

KOLAY PENALTIYA TEPKİ

Basın Sözcüsü Yakup Ataş'ta hakemlerin Bandırmaspor maçlarında kendileri aleyhine çok kolay penaltı verdiğini söyledi. Bu güne kadar oynanan 5 maçta takımları aleyhine 5 penaltının verildiğini açıklayan Ataş, "Türkiye Futbol Federasyonuna gerekli müracaatlarımızı yapacağız. Bandırmaspor olarak sahada kazandıklarımız masa başında kaybetmek istemiyoruz. Federasyona yapacağımız müracaatta verilen penaltılarla ilgili görüntüleri de ulaştıracağız" ifadesini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Ertekin Balıkesirspor Kemal Kılıç Yakup Ataş Politika Güncel Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran'da Reisi'nin ölümünün ardından yönetimi geçici olarak 'Muhbir' devraldı

İran'da Reisi'nin ölümünün ardından yönetimi geçici olarak "Muhbir" devraldı

Reisi'nin ölümü sonrası gözlerin çevrildiği İsrail'den ilk yorum: Dahlimiz yok

Reisi'nin ölümü sonrası gözlerin çevrildiği İsrail'den ilk yorum: Dahlimiz yok

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title