Haberler

Bakan Koca, yeni hasta sayılarının artış eğiliminde olduğu 5 ili açıkladı

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ağustos ayının ilk günündeki koronavirüs verilerini paylaştı. Tabloya göre 996 yeni vaka tespit edildi, 19 kişi ise hayatını kaybetti. Bakan Koca, yeni hasta sayılarının artış eğiliminde olduğu illeri Ankara, Mardin, Diyarbakır, Gaziantep ve Konya diye sıraladı.

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüste Türkiye'de 1 Ağustos'ta vaka ve ölüm sayıları düne göre artış gösterdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada,yeni hasta sayılarının artış eğiliminde olan 5 ili de sıraladı. Bu iller; Ankara, Mardin, Diyarbakır, Gaziantep ve Konya oldu.

SON ÜÇ GÜNDE 36 İLİMİZDE YENİ AĞIR HASTA YOK!

Bakan Koca, "Tedbire ihtiyaç var: Günlük yeni hasta sayımız bin sınırında. Bu sayının altına inmek için 33 gün süren bir çabamız olmuştu. Yeni hasta sayılarının artış eğiliminde olduğu iller: Ankara, Mardin, Diyarbakır, Gaziantep, Konya. 36 ilimizde ise 3 gündür yeni ağır hastamız olmadı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Diyarbakır Mardin Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri!
500

Yorumlar (33)

Turap:

GERÇEK BU günlük vaka sayısı minimum 500 0lan şanliurfa bu sıralamada yok ise Allah diğer illere yardım eylesin lütfen ama ya gerçek verileri açıklayın yada hiç açıklamayın

12
0
yanıtYanıtla
Murat:

Yozgat sorgunda virüs almış başını gidiyor fahrettin koca bey virüs yok diyor gelsin yozgat devlet hastanelere bir bakışınla hastanede yatacak yer yok

8
1
yanıtYanıtla
Hamdi:

Boluda azmı boluda yükseldi. Millet ilçelerde maske çenede geziyor köylerde maske takan yok. Bayramda zaten toplandı milet değişik il ve ilçelerden gelip.

7
0
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Hepsi de oksijen israfı memleket normaldir

1
3
yanıtYanıtla
Yobbaz illerimize Sivas Marasta:

EKLENSE GERiCiLER AZALIRDI

1
3
yanıtYanıtla
Sedat:

Sivaslinin insan gibi insan oluşu senin gibi boş belesleri delirtiyor. Sende haklısın yobaz sürüngen.

yanıt0
yanıt0
nerde:

Ilerisin yazda bilelim insanlara çamur atiyorsun

yanıt4
yanıt0
Konyalı Sakin olun:

bakan koca haberi yok akdeniz bölgesi korona hastalarını konyaya getiriyorlar hastanedekilerin ikametine bakın.

3
0
yanıtYanıtla
PLATON:

Konyada artis varsa tum konyalilarda neredeyse suan akdeniz veya ege sahillerindeler. Ne olacak bu is

3
0
yanıtYanıtla
Kedi:

Sadece Nevşehirde 370 vaka var. Konyada yoğun bakım dolu. Sayılar gerçeği yansıtmıyor.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title