Haberler

Bahoz Erdal'ın Öldürülmesiyle İlgili Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Tel Hamis Tugayları'nın öldürüldüğünü açıkladığı Bahoz Erdal'ın 7 aydır yakın takipte olduğu, Erdal'a yönelik 3 suikast planlandığı ve Erdal'ın son saldırıda hayatını kaybettiği öne sürülüyor.

Sabah gazetesinin haberine göre Bahoz Erdal kod adlı Fehman Hüseyin'in öldürülmesine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.

7 AYDIR YAKIN TAKİPTEYDİ

Suriye'nin kuzeyinin PKK'lılaştırılması ve Türkiye'deki terör saldırılarında Suriye-Anadolu koordinasyonunu sağlayan kritik isimlerden Bahoz Erdal'ın yaklaşık 7 aydır yakın takip altında tutulduğu belirtildi. Bahoz Erdal'a yönelik daha önce de iki defa suikast girişiminde bulunulduğu aktarılan haberde Bahoz Erdal'ın ilk suikasttan kurtulduğu ikinci suikastte yaralandıktan sonra tedaviden dönerken üçüncü suikastta öldürüldüğü öne sürüldü.

İLK SALDIRI BOMBALI ARAÇLA

Tel Hamis Tugayları'nın saldırısı sonucu öldürüldüğü açıklanan PKK'lı teröriste yakın takibe alındıktan sonra ilk saldırı bombalı araçla yapıldı.

2. SALDIRIDA ARACINA BOMBA KONULDU! 6 KORUMASI ÖLDÜ, BAHOZ YARALANDI

İlk saldırıdan yara almadan kurtulan Bahoz Erdal'a ikinci saldırı geçtiğimiz ay Kamışlı'da yine aracına bomba konularak yapıldı. Bahoz Erdal korumalarının içinde beklediği araca yöneldiğinde bomba uzaktan kumanda ile infilak ettirildi. Araçta bekleyen 6 koruması ölürken Bahoz Erdal yaralı kurtuldu. Yaralanan terörist tedavisi yapıldıktan sonra, sağlık kontrolü için sık sık Kamışlı'ya bağlı Himo beldesine gitmeye başladı.

DOKTORDAN DÖNÜYORDU

Bombalı saldırılar yetersiz kalınca Bahoz Erdal'ın ortadan kaldırılması için taktik değiştirildi. Bahoz araç içindeyken dışarıdan müdahale edilerek havaya uçurulmasına karar verildi. Saldırı anı için Bahoz'un doktor kontrolü için gittiği Himo yolu seçildi. Teröristin aracını 8 Temmuz Cuma günü Kamışlı'dan Himo'ya giderken takibe alan muhalifler, aynı aracı dönüş yolunda, Kamışlı'nın 3 kilometre batısında Himo'daki kamp çıkışında havaya uçurdu. PKK'nın "Bahoz Himo'ya giderken o araçtaydı, ancak dönüş yolunda farklı araca bindi" diyerek ölümünü gizlemeye çalıştığı öğrenildi.

PYD KÖSTEBEK ARIYOR

Henüz resmi bir teyit gelmese de Kamışlı'da Bahoz Erdal'ın ölüm şokunu yaşayan PYD'nin, aralarında El-Muhaberat ve YPG'nin bölge sorumlularının da olduğu çok sayıda kişiyi gözaltına aldığı bildirildi. Köstebek arayan PYD'nin olayın yaşandığı yeri ablukaya aldığı da öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sabah Gazetesi Fehman Hüseyin Suriye PKK Güncel Haberler

500

Yorumlar (134)

Ahum:

Alo alo bahuzzzzzzzz ordamiiiiii aluuuuuu aluuuuu bahuzzzzzzz yok yok yok ATTAYA GİTTİ bahuzzzzzz şuan çok meşgul hevallerle he herbeji TCCCCCC diyorlar ama geç oldu napak bizde mi ölek hahaha ;)))))))

57
11
yanıtYanıtla
Ahum:

Doktor doktor civanım aynen öyle tadını cıkar sen de ama ben üzülünce dengem bir mahyaklaaşıyor inan ben bile zapt edemiyorum doktorrrrrr civanım ;)))))))

yanıt2
yanıt3
Ahum:

Atamın vatanı yarı TÜRK yarı kürt ayrıca ben sizi sevmiyorum sizler kendi halkına dahil zarar veren hainlersinizz defol laf söyleddi bal kaabagı uza dingil

yanıt1
yanıt0
ENSAR:

ERDOĞAN HAZRETLERİNİN MÜJDELEDİĞİ HERŞEY GERÇEKLEŞİYOR. 2023 TE OSMANLININ EN PARLAK ZAMANI BAŞLAYACAK YÜCE ALLAHIN VE HALİFENİN İZNİYLE. BİİZNİLLAH.

24
36
yanıtYanıtla
abuzittin:

Akkoyun troller burayı istila etmiş

yanıt3
yanıt1
mete:

bakalım bahoz erdal öldü gündemi üzerinden kaç zam ve yasa geçecek. . . uyuyun koyunlar

49
7
yanıtYanıtla
VAN:

GEBERSİN GİTSIN KAHROLSUN PKK E FAŞİZMİ

45
10
yanıtYanıtla
KARA PARA TRAFİĞİ:

YAV SİZ ONU BUNU BIRAKIN DA HAVUZ MEDYASI NASIL KURULDU? BU KOCA İMPARATORLUK VE ONBİNLERCE YÜKSEK MAAŞLI ELAMANI OLAN MEDYA İMPARATORLUĞU HANGİ KAYNAKTAN GELEN PARALARLA AYAKTA KALIYOR?KANALLARI DOĞRU DÜRÜST REKLAM ALMIYOR. . GAZETELERİ DESEN TİRAJI YERLERDE SÜRÜNÜYOR. . DOĞRU DÜRÜST BİR GELİR KALEMİ YOK. . AMA BUNA KARŞIN MİLYARLARCA DOLARLIK BİR MEDYA İMPARATORLUĞU NASIL AYAKTA KALABİLİYOR? BAKIN BU CİDDİ BİR MESELE? _-_

51
4
yanıtYanıtla
ADIYAMANLI:

BAHOZ ŞU AN KAPSAM ALANI DIŞINDA LİTFEN DAHA SONRA TEKRAR DENEYİNİZ

51
2
yanıtYanıtla
HAVUZ MEDYASI:

SARAYDA ŞEBEKE YOK MU :)))

yanıt6
yanıt5
Tüm 134 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title