Haberler

Bahçeli'ye Adana Delegelerinden Tam Destek

Mhp Adana İl Başkanlığı'nda üst kurul delegelerinin yaptığı istişare toplantısında Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye 'tam destek' mesajı çıktı.

Mhp Adana İl Başkanlığı'nda üst kurul delegelerinin yaptığı istişare toplantısında Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye 'tam destek' mesajı çıktı.

Toplantıda MHP Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, İl Başkanı Yusuf Baş, MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı,  Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Uzunlular, MHP ilçe başkanları ile ilçe belediye başkanlarının yanı sıra diğer üst kurul delegeleri hazır bulundu.

Toplantıda, 'Olağanüstü kongre' çağrılarına karşılık, MHP'de genel başkanlık ve liderlik sorununun bulunmadığı, ülkenin olağanüstü şartlar yaşadığı çok kritik bir dönemde MHP'de böyle bir sürecin dayatılmak istenmesinin ülkeye ve partiye zarar vereceği ve kabul edilemeyeceği' kararı alındığı açıklandı.

BAHÇELİ'NİN ARKASINDAYIZ

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, "Milliyetçi Hareket'in doğup büyüdüğü Adana'da üst kurul delegeleri olarak Milliyetçi Hareket'in ülkemiz ve milletimiz için vazgeçilmez bir değere ve öneme sahip olduğu bilinciyle, partimizi bugüne kadar sırtlayıp taşıyan, ömrünü milliyetçi-ülkücü harekete adayan, hemşerimiz liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin yanında ve arkasında olduğumuzu beyan etmekten onur duyuyoruz" dedi. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Yusuf Baş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title