Haberler

Bağdat'taki dron saldırısında Hizbullah Tugayları'nın 2 üyesi öldü

Güncelleme:

Irak'ın başkenti Bağdat'ta düzenlenen dron saldırısında Hizbullah Tugayları'na bağlı 2 üye hayatını kaybetti, ölü sayısı 3'e yükseldi.

- Bağdat'taki dron saldırısında Hizbullah Tugayları'nın 2 üyesi öldü

Bağdat'taki dron saldırısında ölü sayısı 3'e yükseldi

BAĞDAT - Irak'ın başkenti Bağdat'ta düzenlenen dron saldırısında Irak İslami Direnişi çatısı altındaki Hizbullah Tugayları Lojistik Sorumlusu Ebu Bakır el-Saidi ve Hizbullah Tugayları Bilgi Sorumlusu Erkan el-İlyavi'nin de aralarında bulunduğu 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Güvenlik kaynakları, Irak'ın başkenti Bağdat'ta düzenlenen dron saldırısında 3 kişinin öldüğünü, 1 kişinin de yaralandığını belirtti. Hayatını kaybedenler arasında Irak İslami Direnişi çatısı altındaki Hizbullah Tugayları Lojistik Sorumlusu Ebu Bakır el-Saidi ile Hizbullah Tugayları Bilgi Sorumlusu Erkan el-İlyavi'nin bulunduğu açıklandı. Saldırının düzenlendiği bölgede toplanan çok sayıda Hizbullah Tugayları destekçisi ABD aleyhine sloganları attı.

Saldırının kimin tarafından düzenlendiği henüz bilinmezken, ABD, geçtiğimiz günlerde Ürdün'de 3 ABD askerin ölümünün ardından Suriye ve Irak'ta İran yanlısı grupları hedef almış ve 85'ten fazla noktayı vurmuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bağdat Irak Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title