Haberler

Bağcılar'da bir kişinin annesinin kafasını kesip balkondan attığı anları çeken ve paylaşan 3 kişi gözaltına alındı

Güncelleme:

Bağcılar'da bir kişinin annesinin kafasını keserek balkondan aşağı attığı olayı kameraya çeken ve sosyal medyada paylaşan 3 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Bağcılar'da 26 yaşındaki Ali S., annesini bıçaklayarak öldürdükten sonra kestiği kafasını balkondan insanlara gösterdi ve aşağı attı. Kan donduran cinayet sonrası evi de yakan şüpheli, polis tarafından gözaltına alındı.

OLAYI ÇEKİP PAYLAŞAN KİŞİLER HAKKINDA İŞLEM BAŞLATILDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bağcılar'da yaşanan anne cinayeti ile ilgili görüntü çekerek sosyal medyada paylaşım yapanlar hakkında işlem başlattı.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yapılan çalışmalarda görüntü çekerek paylaşım yapan 3 kişi, "Soruşturmanın Gizliliğinin Alenen İhlal Edilmesi" suçundan gözaltına alındığı bildirildi. Konu ile ilgili İStanbul Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı. Açıklamada, "İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, "Soruşturmanın Gizliliğinin Alenen İhlal Edilmesi" suçu ile ilgili Bağcılar ilçesinde yürütülen çalışmalarda; 25.09.2022 tarihinde Fevziçakmak Mahallesinde meydana gelen kasten öldürme olayı ile ilgili olay anına ilişkin telefonla video çekildiği, çekilen görüntünün sosyal medya ile yazılı ve görsel basında paylaşıldığı belirlenmiştir.

ADLİ MAKAMLARA SEVK EDİLECEKLER

Yapılan incelemede; görüntülerin ilk çekildiği adres tespit edilmiş, S.A.(19) ile babası N.A.(37) ve babasının arkadaşı G.K.(47) isimli ilk paylaşan şahıslar görevlilerimizce yakalamıştır.

Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıslar, "Soruşturmanın Gizliliğinin Alenen İhlal Edilmesi" suçundan haklarında yürütülen tahkikat işlemlerinin ardından 26.09.2022 tarihinde adli makamlara sevk edilecektir" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bağcılar 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

UZUNMUSTAFA:

Adalet getirin ki kimse de fotograf cekmesin kimse kafa kesmesin.Memleketim Meksikadan beter hale geldi hergun bir vahsice olay. Devletin umrunda degil zaten bir kanun cikariyorlar 10 senede o 10 senede 10 bin kisi öluyor. Umudum kalmadi hep bir yeri kapatiorsun diger yerden patliyor.

26
1
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Artık Türkiye Cumhuriyeti Devleti nın tüm uyuşturucu satıcılarını dağdaki teröristleri avladıkları gibi öldürmesini zamanı gelmiştir . Yoksa Türkiye'de ki masum gençler zehirlenerek yok olmaya devam edecekler maalesef !!!

12
2
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

video görüntüsünün pixel ile kapanmis hali bile ürkütücü!!!! Insanin ruhunu zedeliyir! Çok travmatik! Gören çocuklar da vardir!

11
0
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Soruşturmada gizlilik ne ara çıktı ??

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title