Haberler

Kocaoğlu: İzmir Belediyesi TOMA'lara Su Vermeyecek

Güncelleme:

İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Berkin Elvan için yapılan eylemleri değerlendirirken "İzmir Büyükşehir Belediyesi TOMA'lara su vermeyecek" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Gezi Parkı olayları sırasında yaralanan ve 269 gün sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan için yapılan eylemleri değerlendirdi. Kocaoğlu yaptığı açıklamada "İzmir Büyükşehir Belediyesi TOMA'lara su vermeyecek" dedi.

"TOMALARIN SU VERDİĞİNİ ÖĞRENDİM MÜDAHALE ETTİM"

Berkin Elvan eyleminde İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin su vermeyeceğini açıklayan Kocaoğlu, "Türkiye'nin her ilinde ve İzmir'de bir protesto ve bu ölüm hadisesini kınamak, Berkin Elvan'ı anmak üzere yürüyüş düzenlendi. Bu yürüyüşte biz de vardık. Sonra malum olaylar yaşandı. TOMA'ların su verdiğini öğrendim. Ona müdahale ettim. Bu anayasal bir haktır vefat eden çocuğumuzun anmasıdır.

"BÖYLE BİR ANMADA İZMİR BELEDİYESİ TOMALARA SU VEREMEZ"

Böyle bir anmada İzmir Büyükşehir Belediyesi su veremez. Vatandaşlarımıza saldırının hiçbir haklı gerekçesi yoktur. Bundan dolayı su vermiyoruz dedik. Sabah da burada belediyenin yanında bir saygı duruşu etkinliği vardı onun için toplanılmıştı. Arkadaşlarımızla biz de gittik. Basın metni okunmasının ardından ayrıldık. Belediyeye geliyorduk. Bu arada gözümün önünde su sıkılmaya başlandı."dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aziz Kocaoğlu Berkin Elvan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

kapkaraahmetbaykara33@hotmail.com:

ben olsam izmire beş kuruşluk yatırım yapmam ..

4
26
yanıtYanıtla
MHPLİdamarinsesi@hotmail.com:

SEN KİMSİNLAN DEVLETİN VE MİLLETİN SUYUNU VERMİYORSUN.......1920CHP LERDE KALDI ...2014DEYİZ YEDİRMEYİZLAN ÖZEL HAREKAT ......

20
8
yanıtYanıtla
çılgındalganinkalbi@hotmail.com:

la dingile bak senin o vermediğin suyu bile akp hükümeti getirdi izmire dingil

17
6
yanıtYanıtla
bornovamihmandaro@hotmail.com:

klasik chp karakteri eşkiya ile eşkiya hırsız ile hırsız arsız ile arsız.. adamlarda karakter zaafı had safhada.. kızıllar izmiri yaksın sen de bld başkanı ol.. tuh sana.

15
4
yanıtYanıtla
halk44_malatyali@windowslive.com:

helal olsun be adam gibi adammış valla

3
16
yanıtYanıtla
GURBETCischmit0043@live.at:

ZATEN GENiNiZDE VAR YAKMAK YIKMAK SENiN GiBi AHLAK YOKSUNLARI VE ARKANIZDAKi PARA BABALARINIZ DEGiLMi MiLLETi SAHAYA SÜREN SONRADA GERiYE CEKiLEN DEMOKRASi DiYORSUNUZ AGZINIZI ACINCA 30 MARTA AZ KALDI HALKIN ÖNÜNE SANDIK GELiYOR HALK SiZi DEMOKRASi GEREGi SANDIGA BIR DAHA GÖMECEK SON CIRPINISLARINIZ BUNLAR SEN iZMiRE NE YAPTIN GÜZEL SEHRi YERiNDE SAYDIRDIN UTANMADAN BiRDE KONUSUYORSUN GERCi SENiN GiBiLERDE UTANMA ALDANMA YOK KUSURA BAKYIN ANARSiSTLERDE DERSiNi ALACAK AZ KALDI BU MiLLET ÜLKEYi SENiN GiBiLERE VE UZANTILARINIZA YEM ETMEYECEK

13
6
yanıtYanıtla
VATANDAŞvatan@das.com:

ULAN NAMUZSUZUN ÖNDE GİDENİ, AİLENE TECAVÜZ EDİLSEE POLİS DE SANA HİZMET YOK MU DESİN ŞEREFSİZLİĞİN LÜZUMU YOK.

8
8
yanıtYanıtla
HIRSIZLARAale__07@hotmail.com:

Ulan bu rabbim senin gibi melun kişinin rüyasına girmez kolay kolay lafla peynir gemisi yürümezz. Yavrum. biz Gavur İzmirliler yine 30 martta cevabını size güzel bir şekilde veririz. Ne debdi Ertuğrul GÜNAY Antalya için sizin bakanınız Biz ANTALYAYA gereken önemi vermedik ve antalya ,izmir eskişehir de saydam yönetim Sosyal belşediyeciliğin alasını kendi yağlarıyla kavuruyor. Ayakkabı kutusuyla götürecek paraları yokk. Sizin belediyelerinizin her yeri rüşvet her yeri yolsuzluk.

yanıt0
yanıt0
MHPLİdamarinsesi@hotmail.com:

İZMİRİN KURTULUŞ ZAMANI GELDİ YUNAN İŞGALİ DEVAM EDİYOR..30 MARTGECESİAKPARTİYLESONBULACAKİNŞALLAH...ALLAH..C.C.YARDIMETSİN ŞU YUNANLARDAN KURTULALIM CHPLİ İANANIN CHP YUNANDIR.UNUTMAYIN....

9
7
yanıtYanıtla
metehanmetehan@hotmail.com:

işiniz gücünüz popülizm

10
5
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title