Haberler

Aydınlar'ı İstifaya Bu Sözler Götürdü

Güncelleme:

Mehmet Ali Aydınlar Lütfi Arıboğan ve Göksel Gümüşdağ'ın şok eden istifasının yankıları sürüyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve iki başkanvekili Lütfi Arıboğan, Göksel Gümüşdağ'ın şok eden istifasının yankıları sürüyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun olağan genel kurulunda temsilciler tarafından 'puan silme kararına çıkan vetoya' rağmen 'devam' kararı alan Mehmet Ali Aydınlar'ın kısa bir süre sonra verdiği sürpriz istifa kararının ardındaki sır perdesi aralanmaya başladı.

Genel Kurul'un ardından çeşitli basın yayın organlarında yapılan ağır eleştirilerden oldukça rahatsız olan Aydınlar'ın ailesi ile konuşarak istifa kararını aldığı yüksek sesle konuşulmaya başladı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun Olağanüstü Genel Kurulu'nun ardından Kanaltürk ekranlarında yayınlanan Telegol adlı spor programında oldukça iddialı sözler sarfeden ve Aydınlar'ın şu ana kadar görevden kaçmak için her yolu denediğini ifade eden Erman Toroğlu, Türk futbolunun ve sayın başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kullanıldığını dile getirdi.

"AYDINLAR'IN YÜREĞİ YETMEDİ"

Yine aynı gece Beyaz TV'de yayınlanan ve Gol adlı spor programında Mehmet Ali Aydınlar'ı sert bir şekilde eleştirinlerden biri de Ahmet Çakar'dı. Aydınlar'ın yüreğinin Fenerbahçe ve suçlu takımlara gerekli cezaları vermeye yetmediğini dile getiren Çakar, aynı zamanda Aydınları'ın tam anlamıyla UEFA'ya teslim olduğunu ifade etti.

"AYDINLAR FENERBAHÇE'Yİ KURTARAMADI"

Yine aynı programda yorumcu koltuğunda oturan Rasim Ozan Kütahyalı da Aydınlar'ın Ali Koç'a söylediği "Yukarıda Allah var" sözlerini değerlendirdi. Aydınlar'ın Fenerbahçe'yi kurtarmak için elinden geleni yaptığını iddia eden Kütahyalı, bu planının başarılı bir şekilde yürütülmediğini dile getirdi.

Haftanın üç günü yayınlanan çeşitli spor programlarında sürekli kendisinin ağır şekilde eleştirilmesinden büyük dert yanan ve hakkında ortaya atılan iddialara "kurumsal' kimliğine göz önünde bulundurarak cevap veremeyen Aydınlar'ın özellikle Erman Toroğlu'nun "Kaçacaktın, kaçamadın. Kaçmak için her yolu denedin" sözlerinde büyük bir rahatsızlık duyduğu ve bu rahatsızlığın başta eşi olmak üzere ailesi tarafından da yaşandığı öğrenildi.

PEKİ NELER DEMİŞLERDİ?

ERMAN TOROĞLU:

"Yukarıda Allah var diyor ya Mehmet Ali, belki de Allah devam et dedi Mehmet Ali'ye... Devam et dedi Mehmet Ali'ye... Genel Kurul Mehmet Ali'yi taça attı. Sen 6 aydır 58'i uygulayamadın. Kaçacaktın, kaçamadın! Şimdi uygulayacaksın. Kaçmak için her yolu denedin olmadı, şimdi Fener'i düşüreceksin, başkalarını düşüreceksin! Şunu diyebilirsin ben UEFA'dan 58 için küme düşmemek için bir defalık izni aldım, genel kurulda bunu gazozuna da oylatacaktım. Ben sezon sonu küme düşmeyi uygulamam, puan silerim. Bu benim yetkimde olan bir şey, her şeyi uygularım. Sevgili Mehmet Ali, bana Rıdvan'la Aykut'la ne konuştuğunu anlat. 5 sene önce Aziz Yıldırım'ın Platini'ye yazdığı mektubu neden sakladınız. Türk futbolunu ve başbakanı kullanmayın. Bizimle oynamayın."

AHMET ÇAKAR:

"Hiç kimse bana kızmasın Mehmet Ali Aydınlar federasyonu bu işi yapamadı. Başta Mehmet Ali Aydınlar olmak üzere TFF'nin yüreği Fenerbahçe ve adı geçen takımları düşürmeye yetmedi. Sen Aydınlar ve TFF'sin pazarlıklara girmeyeceksin. Sana en yetkili savcı delilleri vermiş gereğini yap diyor. Aydınlar dedi ki iddianame açıklanacak sportif cezalar verilecek! 2 ay geçti tık yok. Mehmet Ali Aydınlar, top yekün UEFA'ya teslim olmuştur, UEFA'nın emir adamı olmuştur. Aydınlar'ın yanındaki arkadaşlar 2. ve 3. Ligdeki parayı size veririz gibi ahlaksız teklifte bulundu, sonuç olarak elde patladı.

RASİM OZAN KÜTAHYALI:

"Ali Koç ile Mehmet Ali Aydınlar'ın o konuşmasını ben psiko analiz yapmak isteyen biri olarak çok trajik buldum. Mehmet Ali Aydınlar, yukarıda allah var derken şunu demek istiyor. Neler yaptığımı biliyorsunuz, elimden geleni yaptım biliyorsunuz hala saldırıyorsunuz diyor. Fenerbahçe'yi kurtarmak için elinden geleni yaptım allahtan korkun demek istiyor.

Kaynak: Güncel

Mehmet Ali Aydınlar Göksel Gümüşdağ Lütfi Arıboğan Fenerbahçe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title