Haberler

Aydın'da DTP'nin Nevruz Kutlamaları

Aydın'da, DTP Tarafından Organize Edilen Nevruz Kutlaması Olaysız Sona Erdi. Polisin Yoğun Güvenlik Önlemi Aldığı Kutlamalarda Bayanların Terörist Öcalan'ın Posterini Açması Dikkat Çekti.

Aydın'da, DTP tarafından organize edilen Nevruz kutlaması olaysız sona erdi. Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı kutlamalarda bayanların terörist Öcalan'ın posterini açması dikkat çekti.

Kutlamalar Aydın'ın Osman Yozgatlı Mahallesi'nde bulunan aş evi önündeki alanda yapıldı. Nevruz kutlamalarına DTP, ÖDP ve EMEP il başkan ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Aydın merkez ve ilçelerinden çok sayıda kişi katıldı. Sabah saatlerinde il genelinde etkili olan yağış nedeniyle kutlamalara öğleden sonra başlandı.

Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı kutlamalarda, alana girmek isteyenler tek tek arandı. Kutlamalarda bölücü terör örgütü ve elebaşı Abdullah Öcalan'ın posteri açıldı ve "Barışın Yolu İmralı'dan geçer" şeklinde slogan atıldı. Kutlamalarda ayrıca terör örgütünü simgeleyen bez parçaları açıldı. Nevruz kutlamaları sırasında konuşmacılar, hükümeti eleştirdi. Akşam saatlerine kadar devam eden kutlamalar olaysız sona erdi.

(İK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title