Haberler

Atilla'dan Eşine Sevgililer Günü Süprizi

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde çift kol nakli gerçekleşen Atilla Kavdır'ın eşi Ayşe Kavdır, eşinin yoğun bakımdayken Sevgililer gününde kendisine gül hediye ettiğini ve çok duygulandığını söyledi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde çift kol nakli gerçekleşen Atilla Kavdır'ın eşi Ayşe Kavdır, eşinin yoğun bakımdayken Sevgililer gününde kendisine gül hediye ettiğini ve çok duygulandığını söyledi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Tuncer Karpuzoğlu Organ Nakli Merkezinde çift kol nakli gerçekleşen Atilla Kavdır, 69 günlük tedavinin ardından çocuklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. AÜ Hastanesi'nde çift kol nakli yapılan ilk kişi olan Cihan Topal'ın haberlerini izledikten sonra kol nakli olmaya karar verdiklerini söyleyen Kavdır, operasyon öncesinde heyecan, korku ve tedirginlik duyduğunu belirtti. 25 gün yoğum bakımda kaldığını ifade eden Atilla Kavdır, "Bugün artık 69'ncu gün ve çok mutluyum,

çocuklarıma kavuşacağım. 69 gün, hastanede benim için çok umutlu geçti, ellerime kavuştum" dedi.

"ZEYBEK OYNAYACAĞIM"

Bundan sonra hayatının değişeceğini söyleyen Kavdır, çocuklarıyla vakit geçireceğini, araba ve motor kullanacağını, yeni kollarıyla Zeybek oynayacağını belirtti. Makarnayı çok sevdiğini söyleyen Kavdır, taburcu olduktan sonra eşinden makarna yapmasını da istedi.

İlerleyen zamanda yüzük de takacağını belirten Kavdır, "Yüzük takmayı düşünüyoruz, kısmet olursa. Her şeyin hayırlısı olsun. Çok mutluyuz. Doktorlarımıza teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE GÜL VERDİ

Atilla Kavdır'ın eşi Ayşe Kavdır ise, eşinin yoğun bakımdayken kendisine Sevgililer Günü nedeniyle gül verdiğini ve bunun kendisini çok duygulandığını ifade etti. Bundan sonra hayatlarında her şeyin değişeceğini söyleyen Ayşe Kavdır

"Her şeyi beraber yapmaya başlayacağız bundan sonra. Zor bir süreçten geçtik. Artık her şey kolay olmaya başladı.

Çünkü umudumuz var, eve gedeceğiz artık, eşim ailesiyle, sevdikleriyle zaman geçirecek. İbrahim ve Esra da babalarının gelmesini dört gözle bekliyor" dedi. Ayşe

Kavdır, "Sevgililer Günü'nde bana gül verirken çok duygulandım. Çünkü yoğun bakımda hiç kimsenin aklına gelmez gül vermek. Herkes kendi acısını düşünür. O beni düşündü. Düğünlerde karşılıklı oynayacağız" dedi.

Atilla Kavdır, ilerleyen süreçte ayak nakli olmayı düşünmediklerini de belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Atilla Kavdır Cihan Topal Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title