Haberler

Anne babasının bıçaklandığını gören polis, etrafa kurşun yağdırdı: 6 yaralı

Güncelleme:

Ataşehir'de bir polis memuru, ziyarete gittiği anne babasının tartıştığı komşuları tarafından bıçaklandığını görünce deliye döndü. Etrafa kurşun yağdıran polis gözaltına alınırken olayda 1'i ağır 6 kişi yaralandı.

Dün akam saat 21.00 sıralarında Yenişehir Mahallesi Barajyolu Caddesi üzerinde Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü'nde görevli istirahatli polis memuru, anne ve babasının yaşadığı eve ziyarete geldi.

KOMŞULAR ANNE BABASINI BIÇAKLADI

Akşam saatlerinde polis memurunun anne ve babası park nedeniyle komşularıyla kavga etmeye başladı. Taraflardan biri polis memurunun anne ve babasını bıçakla yaraladı. Yaşananları öğrenen polis memuru, aşağı inip beylik tabancasıyla etrafa ateş etmeye başladı.

Anne babasının bıçaklandığını gören polis, etrafa kurşun yağdırdı: 6 yaralı

1'İ AĞIR 6 KİŞİ YARALANDI

Olayda polis memurunun erkek kardeşi ve babası dahil olmak üzere 1'i ağır 6 kişi yaralandı. Yaralılar ihbar üzerine olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. İstirahatli polis memuru gözaltına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Yenişehir Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

İsmail Yıldırım:

Bıçak en tehlikeli silahtır. Bıçaklı adama ne yapacaktı boynunu mu uzatacaktı?

229
16
yanıtYanıtla
Thranduil:

O zaman herkes silahlansın. Silah serbest olsun. Polis ailesini koruyabiliyor da biz niye koruyamayalım. Uyarı ateşi yapsa bence gene dağılırlardı. Bence öfkeyle ateş etti ve bu normal değil.

106
112
yanıtYanıtla
Eren ada:

her polis ilk önce uyarı ateşi açar, muhtemelen üstüne yürüdüler

yanıt0
yanıt0
bahri urut:

ofkeyle kalkan zararla oturur ne oldu sindi senin onlardan ne farkin kaldi bir de polis olacaksin milletin guvenligi senden sorumlu bekliyemedin kanun versin cezalarini ne olacak sindi hayatini mafettin geri donusu olmuyan yola girdin artik kanun sureclerini bekle dur

42
142
yanıtYanıtla
MELTEM ÇAĞLAYAN:

kim annesini babasını bıçaklanmış görse saldiragnlari hedef alır..bıçaklayanlarin ayaklarina birer kurşun siksaydi keske öfkesini kontrol edememiş..

66
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title