Haberler

Atama Kararları

Devlet, İçişleri, Maliye, Tarım ve Köyişleri, Kültür ve Turizm, Çevre ve Orman Bakanlıklarındaki Bazı Görevlere Atama Yapıldı.

Devlet, İçişleri, Maliye, Tarım ve Köyişleri, Kültür ve Turizm, Çevre ve Orman Bakanlıklarındaki bazı görevlere atama yapıldı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan atama kararlarına göre, Devlet Bakanlığında, Uşak İl Müftülüğüne, Kastamonu İl Müftüsü Fuat Altındaş, Kastamonu İl Müftülüğüne, Muş İl Müftüsü Dursun Ali Şeker getirildi.

Balıkesir İl Müftüsü Necdet Çetin'in başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması kararlaştırılırken, Balıkesir İl Müftülüğüne, Artvin İl Müftüsü Turgut Açari'nin atanması uygun görüldü.

Karabük İl Müftülüğüne, Bitlis İl Müftüsü Halil Bektaş, Bitlis İl Müftülüğüne, Gaziantep İl Müftü Yardımcısı İmran Kılıç, Ağrı İl Müftülüğüne, İstanbul Ümraniye İlçesi Müftüsü İzani Turan atandı.

İçişleri Bakanlığında, Mülkiye Başmüfettişliklerine, Mülkiye Müfettişleri, Mahmut Hulusi Altunel, Abdulmuttalip Akdemir, Ahmet Avşar ve Osman Ahsen'in atanmaları kararlaştırıldı.

Maliye Bakanlığında, Bingöl Defterdarlığına aynı yer Defterdar Yardımcısı İhsan Mintaş, Hakkari Defterdarlığına aynı yer Defterdar Yardımcısı Mehmet Yazar, Iğdır Defterdarlığına aynı yer Defterdar Yardımcısı Mehmet Durusoy getirildi.

Tarım ve Köyişleri Bakanlığında, Bitlis İl Müdürü Yusuf Yıldırım'ın başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması kararlaştırıldı. Bursa İl Müdürlüğüne, Iğdır İl Müdürü Kasım Piral atanırken, Çorum İl Müdürü Abdulbaki Şahin'in başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması uygun görüldü.

Kültür ve Turizm Bakanlığında, Bayburt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne, Yozgat İl Kültür ve Turizm Müdürü Bahri Akbulut'un atanması kararlaştırıldı.

Çevre ve Orman Bakanlığında, Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığına, Dr. Mustafa Şahin, Bakanlık Müşavirliklerine, Ali Mennan Mennanoğulları ve Reyhan Akarsu getirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title