Haberler

Aşkale'de 4,3'lük depremin ardından hayat normal

Güncelleme:

Erzurum'un Aşkale ilçesinde meydana gelen 4,3 büyüklüğündeki depremin ardından herhangi bir hasar veya can kaybı yaşanmadı. Aşkale Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış, ilçe merkezinde ve köylerde herhangi bir olumsuz durumun olmadığını belirtti.

4,3'lük depremin merkezi Aşkale'de hayat normal

ERZURUM - Bu gün saat 14,34'de 4,3 büyüklüğündeki depremi yaşayan Erzurum'un Aşkale ilçesinde hayat normal bir şekilde devam ediyor.

14,34'de 12,52 km derinlikte 4,3 büyüklüğünde ve saat 14.20'de 3,2 ve 14: 13'de 2,0 büyüklüğünde depremler meydana gelen Aşkale'de alınan bilgilere göre bir hasar ya da can kaybı yaşanmadı. Ancak 4,3 büyüklüğündeki depremin olduğu anlarda vatandaşların kısa bir anda olsa paniklediği ifade edildi.

Aşkale Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış, meydana gelen depremlerde ilçe merkezinde ve köylerde herhangi bir olumsuz durumun olmadığını ifade ederek, "Korkulacak bir durum yok. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Yaptırmış Erzurum Aşkale Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title