Haberler

Aşka Veda Filmi

Aşka Veda filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Aşka Veda filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

DOWN WITH LOVE eski moda bir romantik komedi . filmin başrollerini "Chicago" filminin Oscar®a aday gösterilen oyuncusu Renée Zellweger ve "Moulin Rouge"un unutulmaz oyuncusu Ewan McGregor paylaşıyorlar. Klasik Rock Hudson-Doris Day komedilerine günümüz bakışı ile yaklaşan film aşka karşı bir kadın ve aşka ihtiyacı olmadığını düşünen bir erkeğin hikayesini anlatıyor.

1960%%1%lı yılların baında geçen film dönemin tüm renklerini ve özelliklerini 2000%%1%li yılların tekniği ile ya taşıyor. New York City şehrinin kitap satış rekorlarını alt üst eden bir yazarı canlandıran Zellweger ve onun bu yükselişinden hiç hoşlanmayan bir köşe yazarı ve playboy McGregor filmin oyuncuları. Oscar Ödüllü American Beauty filminin yapımcıları Bruce Cohen ve Dan Jinks. filmin yönetmenliğini Peyton Reed senaryosunu ise Eve Ahlert ve Dennis Drake üstlenmişler.

Barbara Novak (Renée Zellweger) feminist manifestoyu açıklayan kitabı ile kadınlar için aşka hayır derken kariyere, gelişime ve sekse evet diyen bir yazardır.Kitap satış rekorları kırdığında elbetteki gazeteci Catcher “Catch” Block (Ewan McGregor), kadınlar için yaratılmış/ erkeklerin sevgili dostu ve şehir adamı, tarafından alt eilmeye makumdur... Ama acaba işler böyle mi gelişir. Catch’in en yakın arkadaşı ve patronu nevrotik bir aşık Peter McMannus (David Hyde Pierce), yazar ve gazeteciyi bir araya getirmeye çalışır. Fakat onun asıl amacı Barbara%%1%nın akıllı ve güzel editörü Vikki Hiller%%1%a biraz daha yakın olmaktır.

Yönetmen: Peyton Reed

Senaryo: Dennis Drake, Eve Ahlert

Oyuncular: Rachel Dratch, Sarah Paulson, David Hyde Pierce, Ewan McGregor, Renée Zellweger

Filmin Türü: Komedi, Romantik,

Orijinal Adı: Down with Love

Yapım Yılı: 0

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 101 dk.

Resmi Sitesi: http://downwithlovesoundtrack.com/

Vizyon Tarihi: 01.01.2003

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title