Haberler

"Arzu Tramvayı" 29 Eylül'de İzleyicisini Bekliyor!

Güncelleme:

Zerrin Tekindor, Onur Saylak, Şebnem Bozoklu ve İbrahim Selim'i bir araya getiren "Arzu Tramvayı" sezonun ilk oyunu için 29 Eylül Cumartesi günü Uniq Hall'de izleyicisiyle buluşacak!

Her oyunu yaklaşık 1000 kişi tarafından izlenen oyunun yönetmenliğini Hira Tekindor, uygulayıcı yapımcılığını Nisan Göknel, dekor ve kostüm tasarımını Şirin Dağtekin Yenen, ışık tasarımını Yakup Çartık, müziklerini ise Tolga Çebi hazırladı.

Kısaca hikaye

Mississippi'li zengin bir ailenin kızı olan lise öğretmeni Blanche DuBois, 10 yıldır görmediği kız kardeşi Stella'nın New Orleans'taki evine gelir.

Blanche, bütün akrabalarının ölümünden sonra, çocukluklarının geçtiği çiftlik evi Belle Reve'i kaybetmiştir ve hayatta kalan tek akrabası

Stella'nın, kocası Stanley Kowalski'yle birlikte yaşadığı, tek

odalı evinden başka gidecek yeri yoktur. Hamile olan Stella'nın böyle işçi sınıfı bir mahallede, küçücük bir evde ve en önemlisi Stanley gibi kaba bir adamla nasıl yaşayabildiğini anlayamaz.

Hayatının bu en çaresiz zamanlarında, onu koruyup kollayacak birini ararken, eve kağıt oynamaya gelen Stanley'nin arkadaşlarından Mitch'le tanışır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zerrin Tekindor İbrahim Selim Onur Saylak Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title