Haberler

2 arkadaşın hayatını kaybettiği motosiklet kazası kamerada

Güncelleme:

İstanbul Arnavutköy'de meydana gelen motosiklet kazasında iki kişi hayatını kaybetmişti. Kazada hayatını kaybeden Murat Vermez ve Nazlı Yolcu'nun son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Nazlı Yolcu'nun elindeki kamerayla arkasından gelen motosikletli arkadaşlarının görüntüsünü çektiği görüldü.

Arnavutköy'de 12 Ağustos'ta meydana gelen motosiklet kazasında Murat Vermez ve arkasında oturan Nazlı Yolcu hayatını kaybetmişti. Vermez ve Yolcu'nun kazadan önceki son görüntüleri ortaya çıktı.

Sultangazi Kent Ormanı'nda 12 Ağustos Cumartesi günü bir araya geldikten sonra yola çıkan motosikletlilerden Berkant Keskin, Pirinççi Mahallesi mevkiinde zikzak yaparak ilerlemeye başladı. Keskin, önünde ilerleyen yine aynı gruptaki Murat Vermez'in kullandığı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle Vermez ve arkasında oturan Nazlı Yolcu yola savruldu. Vermez ve Yolcu olay yerinde hayatını kaybetti.

Arnavutköy'deki motosiklet kazasında hayatını kaybedenlerin son görüntüsü ortaya çıktı

SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Motosikletli grubun kaza öncesi son görüntüleri Pirinççi Mahallesi'ndeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde hayatını kaybeden Nazlı Yolcu'nun elindeki kamerayla arkasından gelen motosikletli arkadaşlarının görüntüsünü çektiği görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Motosiklet İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title