Haberler

Arjantin Halkı Devlet Başkanlığı Seçimleri İçin Sandık Başında - Buenos

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Oy merkezi girişi- Oy kullananlar-Yaşlı seçmenler- Sandık listelerini kontrol eden seçmenler- Arjantin bayrağı desenli kıyafet giyen seçmen - Başkan Adayı Macri'nin oy kullanması- Seçmen Diego Hoffman'ın röportajı-Oy sandığı detayları BUENOS AIRES - Arjantin halkı, iki dönemdir devlet başkanlığı görevini sürdüren Cristina Fernandez de Kirchner'in halefini seçmek üzere sandık başına gitti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Oy merkezi girişi- Oy kullananlar-Yaşlı seçmenler- Sandık listelerini kontrol eden seçmenler- Arjantin bayrağı desenli kıyafet giyen seçmen - Başkan Adayı Macri'nin oy kullanması- Seçmen Diego Hoffman'ın röportajı-Oy sandığı detayları BUENOS AIRES - Arjantin halkı, iki dönemdir devlet başkanlığı görevini sürdüren Cristina Fernandez de Kirchner'in halefini seçmek üzere sandık başına gitti. Arjantinli seçmenler, ülkedeki derin ekonomik kriz sonrasında 2003 yılında yönetime gelen Nestor Kirchner ve ardından devlet başkanlığı görevini devralan eşi Cristina Fernandez de Kirchner ile 12 yıl süren "Kirchnerler dönemi"nden sonra ülkeyi 2019'a kadar yönetecek devlet başkanını seçmeye hazırlanıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Cristina Fernandez Arjantin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title