Haberler

Arınç'tan Zeynalov Sorusuna Şaşırtan Tepki

Güncelleme:

Arınç'ın, Today's Zaman muhabiri Azerbaycan vatandaşı Mahir Zeynalov'un sınır dışı edilmesini soran gazeteciye "Senin sorunu kimse anladı mı" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile gazeteciler arasında Gemlik'teki kapalı pazar yeri temel atma töreni sonrası ilginç bir diyalog yaşandı.

MUHABİR SORDU, YANIT ALAMADI

Zaman Gazetesi muhabirinin 'Zaman Todays Muhabiri Mahir Zeynalov Başbakan aleyhine tweet attığı için sınır dışı edilmiş. Bu konuda ne diyeceksiniz?' sorusunu yanıtlamayan Arınç, başka bir gazeteciye "Sizin sorunuz var mı hanımefendi" diye seslendi.

"FATİH ALTAYLI'YI TANIMAM"

Bu gazetecinin de yeni internet düzenlemesiyle ilgili soru sormak istediğini söylemesi üzerine Arınç, bu kez, "Başka sorusu olan var mı?" diye sordu. Arınç'tan gelen talep üzerine bu kez bir başka gazeteci, 'Fatih Altaylı'nın internette yayınlanan anket konuşmasını soracaktım' deyince Arınç, "Fatih Altaylı'yı tanımam" yanıtını verdi.

ZAMAN MUHABİRİ SORUYU YİNELEDİ

Zaman Gazetesi muhabirinin, Zaman Todays muhabiriyle ilgili sorusunu yineleyerek, 'Siz basın kurumlarından sorumlu bir bakan ve başbakan yardımcısı olarak güzel Bursamızın yakışıklı milletvekili olarak' diye devam eden konuşmasını kesen Arınç, "O kadar değil, o kadar değil" dedi.

"SENİN SORUNU KİMSE ANLAMADI, HADİ MÜSAADENİZLE"

"Şimdi senin sorunu kimse anladı mı? Bu arkadaşımız ne sordu duydunuz mu?" diye konuşmasını sürdüren ve gazetecilerden yanıt alamayan Arınç, "Hadi müsaadenizle" diyerek ayrıldı. 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahir Zeynalov Bülent Arınç Azerbaycan Politika Güncel Haberler

Mansur Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi! AK Parti ve MHP'den de oy aldı

Mansur Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi! AK Parti ve MHP'den de oy aldı

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

Bakmadan Geçme

Ali Koç - Aziz Yıldırım CANLI İZLE! Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını hangi kanalda, nereden izlenir? Ali Koç/Aziz Yıldırım hangi kanalda? Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını nerde yayınlanıyor? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda? Babalar günü ne zaman 2025? Babalar günü 2025 yılında hangi güne, hangi tarihe denk geliyor? Demir 5 TL çıkacak mı? Madeni 5 TL piyasaya mı sürülüyor? Yeni demir 5 TL nasıl olacak? Portekiz Hırvatistan maçı CANLI izle! (HD) 8 Haziran Portekiz Hırvatistan maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Pazar günü kargolar açık mı 2024? Pazar günü kargolar saat kaça kadar açık, kaça kadar dağıtım yapıyor? Emekli maaşı bayramdan önce yatacak mı 2024? Emekli maaşı bayramdan önce ödenecek mi? Gamze Özçelik evli mi? Gamze Özçelik kiminle evli, eşinin adı ne? Muharrem Akkuş yaşıyor mu? Muharrem Akkuş öldü mü, neden öldü? Muharrem Akkuş ölüm sebebi ne? Hepsijet Pazar günü çalışıyor mu? Hepsijet Pazar günü kaça kadar çalışıyor? TYT'ye girmeden AYT'ye girilir mi? TYT sınavına girmeyenler AYT sınavına girebilir mi? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 8 HAZİRAN 2024: Kurban Bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Portekiz - Hırvatistan maçı hangi kanalda, saat kaçta? Portekiz - Hırvatistan maçı nereden izlenir? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? Yalı Çapkını Seyran diziden ayrılacak mı, çıkacak mı?
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

500

Yorumlar (82)

korkmazkorkmazmemed@hotmail.com:

ohhhhh ne güzelde yapmış .......................

60
60
yanıtYanıtla
KİBİRLENMEislam.cil@hotmail.com:

veeee sonunda arıçta başbakan gibi oldu.KİBİRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR.............Ama bu yapılanları bile destekleyenleri görünce daha çok üzülüyorum

86
34
yanıtYanıtla
hasan hüseyinpforzheim_911@outlook.com:

üzülüyorsun cünki gecmiste yapilanlari ya hic yasamadin yadavurdum duymaz birisiniz.

yanıt0
yanıt0
Fatih Günelfatihguenel@hotmail.com:

adamin sordugu soruya bak.Bülent bey gereken cevabi vermis.anlayan anlar zaten.

25
60
yanıtYanıtla
i.si.s@hotmail.com.tr:

Fatih kardeşim sen gerçekten Müslüman olduğuna inanıyor musun? Yada sana artı oy verenler? Tamam akp'yi sevebilirsiniz ama yanlışına da yanlış deyin.. Yine oy verin ama yanlışlarını savunmayın...

yanıt0
yanıt0
ALİ ATAYali@kemal.com:

Bizde Seni anlamıyoruz ARINÇ salya sümük ağlayıp zırlayıp duruyorsun heryerde.

61
24
yanıtYanıtla
RAMAZANla_vida_desafortunada@hotmail.com:

MAŞALLAH KİBİR KÜPÜ OLMUŞ SAYIN ARINÇ

67
16
yanıtYanıtla
benosmanli79@hotmail.fr:

helal olsun bulent arinc beye

25
55
yanıtYanıtla
paralel yoruma@hotmail.com:

bence de iyi kaçmış

yanıt0
yanıt0
akkkkkkadem.sametim2009@hotmail.com:

ewet paralel yorum size iyi kaçmış nerden bildin :d

yanıt0
yanıt0
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title