Haberler

Ardahan'da Çürük Domates

Ardahan'da DTP'nin Mitingini Protesto Eden Grubun Çürük Domates Atmasıyla Başlayan ve Taşlı -Sopalı Kavgada 1'i Polis 6 Kişi Yaralandı.

Ardahan’da DTP’nin mitingini protesto eden grubun çürük domates atmasıyla başlayan ve taşlı-sopalı kavgada 1’i polis 6 kişi yaralandı.

DTP Genel Başkan Yardımcısı Emine Ayna ile milletvekilleri Aysel Tuğluk, Pervin Buldan, Özdal Üçer, Fatma Kurtulan ve Nezir Karabaş’tan oluşan parti heyeti dün Ardahan kent merkezindeki mitinge katıldı. Mitingden önce heyet geçen hafta Hatay’da ölen PKK’lı Ümit Yılmaz’ın evini ziyaret edip, başsağlığı diledi. Daha sonra miting alanında parti otobüsünün üstüne çıkan Genel Başkan Yardımcısı Emine Ayna, meydandaki 600 kadar partiliye hitap ederken, ellerinde bayraklarla toplanan yaklaşık 300 kişilik grup protestoya başladı. Miting meydanındakiler de protesto gruba tepki gösterince gerginlik tırmandı, protestocular DTP’lileri çürük domates yağmuruna tuttu. Ayna henüz otobüsün üzerinden inmeden protestocularla DTP’liler arasında taşlı- sopalı çatışma çıktı. DTP milletvekillerinin içinde bulunduğu parti otobüsünün camları kırıldı. Yaklaşık yarım saat süren çatışma takviye gelen polis ekiplerince önlenirken, 1’i polis 6 kişi yaralandı. Yaralılar hastanede tedaviye alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title